Allvarlighets skala:  
  (10/100)

DriverAgent Plus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Olivia Morelli - - | Typ: Systemverktyg

Att uppdatera drivrutiner med DriverAgent Plus orsakar vissa ”sidoeffekter”

Bildexempel på DriverAgent Plus

DriverAgent Plus, utvecklat av eSupport.com, Inc, presenteras som ett PC-optimeringsverktyg för Windows-användare. Trots dess utformning, är det inte rekommenderat att använda då det definieras som ett potentiellt oönskat program. Programmet skannar din dator efter drivrutiner som behöver uppdateras. Det verkar absolut som ett användbart verktyg, tills det att du försöker att uppdatera dina drivrutiner. 

Du uppmanas att köpa den fullständiga versionen av DriverAgent Plus. Därmed kan vi hävda att detta programs utlovade funktioner inte uppfylls. Det är också tveksamt om dina drivrutiner verkligen behöver uppdateras, utan detta kan vara ett marknadsföringstrick för att få användare att köpa den fullständiga versionen. 

En annan aspekt du bör fundera på är om du verkligen behöver detta verktyg när det inte är särskilt svårt att hitta gamla drivrutiner och uppdatera dem själv. Vi förstock att vissa användare fortfarande vill använda detta progra.

Trots detta programs bedrägliga metoder, är det inte tekniskt korrekt att kalla det för Driver Agent Plus-viruset. Vidare finns det användare som inte uppskattar det faktum att programmet sprider användares icke-personliga och personliga data inte bara i statistiska syften, utan också att det delar den med vissa tredjeparter. 

Vi varken säljer, handlar med eller på annat sätt överför din personliga information till utomstående parter. Detta inkluderar inte tillförlitliga tredjeparter som hjälper oss att underhålla webbsidan, bedriva vår verksamhet eller serva dig, så länge dessa parter är eniga om att hålla denna information konfidentiell. Vi kan också komma att lämna ut din information om vi finner det lämpligt i syfte att följa lagen, förstärka vår webbplatspolicy eller skydda våra och andras rättigheter, egendom eller säkerhet. Dock kan icke-personlig information komma att lämnas ut till andra parter i marknadsförings- och annonseringssyften eller annat. 

Så om du inte tycker om sådant här beteende, ska du ta bort DriverAgent Plus. Om du är osäker på din dators säkerhet, ska du alltid skanna ditt system med ett ansett antisabotageprogram såsom Reimage.

Spridningsmetoder

Program såsom DriverAgent Plus sprids ihop med andra populära gratisprogram som du hittar på tillförlitliga nedladdningssidor. Det sprids ofta ihop med ljud-/videoinspelningsprogram eller streamingprogram, nedladdningshanterare, PDF-läsare etc. Detta sker utan användarens tillåtelse. 

Därför är det inte konstigt att vissa användare tror att det handlar om en infektion. Detta PUP är inte farligt, men du kan infektera din dator med mer allvarliga virus om du inte är försiktigt med vilka program som du laddar ner och installerar. 

Det bästa sättet att undvika detta PUP är att ha igång ett antivirusprogram medan du surfar och alltid kontrollerar installationsinställningarna. Med hjälp av installationsläget ”Anpassat” (Eng: ”Custom”) eller ”Avancerat” kan du bevaka alla installationssteg och välja bort oönskade program.

Ta bort Driver Agent Plus från Windows 

Eftersom DriverAgent Plus inte är något virus, är det ganska enkelt att ta bort. Du behöver bara gå till menyn ”Program” i Kontrollpanelen (se nedan). Dubbelkontrollera sedan ditt system för möjliga hot genom att använda ett tillförlitligt antivirusprogram. 

Borttagning av DriverAgent Plus:
1. Klicka på Start och välj Kontrollpanelen.
2. Klicka på Avinstallera ett program under Program.
3. Välj DriverAgent Plus och sedan alternativet Avinstallera/Ändra.
4. Klicka på Ja och sedan OK för att spara ändringarna.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html

Borttagning guider på andra språk