Allvarlighets skala:  
  (24/100)

Driver Performer. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Lucia Danes - - | Typ: Sabotageprogram

Driver Performer är ett falskt optimeringsverktyg för PC som lovar att förbättra din dators hastighet genom att eliminera onödiga saker. Men istället för att hjälpa användaren att undvika systemkrascher och liknande problem så forsätter detta program att genomföra sina skanningar och rapporterat om icke-existerande problem med hårddisken. De flesta av dess problem är påhittade eller kan inte elimineras eftersom det är normalt att ha dem på en dator. Snälla lita inte på detta program och notera att det kanske inte syns i Lägg Till/Ta Bort Program. I så fall bör du använda uppdaterad antispionmjukvara, så som Reimage.

HUR KAN JAG FÅ Driver Performer PÅ MIN DATOR?

Driver Performer distribueras via olika webbsidor och måste installeras manuellt. Vi har upptäckt att du kan ladda ner det från driverperformer.com, performersoft.com, softonic.com, cnet.com och många andra källor som är legitima och pålitliga. Men precis som många andra program så kan du även ladda ner det i ett paket med andra program. För att förhindra detta så bör du alltid välja Anpassad installation och avbocka alla okända alternativ. Så fort som du installerat denna applikation så börjar du märka av konstanta erbjudanden om att kolla din PC. Efter att ha skannat så visar Driver Performer olika typer av problem och erbjuder att fixa dem för pengar. Det bör stå klart att vi inte rekommenderar att använda detta program och att betala för dess licens. Spara dina pengar och använd mer pålitliga applikationer!

HUR TAR MAN BORT Driver Performer?

Om du vill ta bort Driver Performer så bör du avinstallera det via Lägg Till/Ta Bort Program. För detta, klicka ´Start´ -> ´Kontrollpanelen´ -> ´Avinstallera Program´ eller ´Lägg Till/Ta Bort Program´ och välj alternativet ´avinstallera´ om du ser Driver Performer eller liknande saker i listan. Om du inte kan set det där, kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Driver Performer, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Driver Performer. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Driver Performer ögonblicksbild
Driver Performer ögonblicksbild

Driver Performer manuellt avlägsnande:

Döda processer:
DriverPerformerSetup.exe
driverperformer.exe

Ta bort filer:
DriverPerformerSetup.exe
driverperformer.exe

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-driver-performer.html

Borttagning guider på andra språk