Vad är deltaTlbr.dll? Ska jag bort det?

av Ugnius Kiguolis - -

deltaTlbr.dll är en väldigt misstänkt fil som tillhör Montera Technologies LTD. Det är känt att denna fil har fem olika versioner, där den senaste är 1.8.20.0. Den installeras i systemet i ett paket med kaparen delta-homes.com och agerar som ett hjälpobjekt i webbläsare. I skrivande stund så är deltaTlbr.dll kompatibel med endast Internet Explorer, så om du precis har upptäckt kaparen Delta Homes i denna webbläsare så bör du vara kapabel att hitta även denna dynamiska biblioteksfil i mappen C:\Programfiler. Snittstorleken på denna fil är runt 300.21 KB.

Du bör självklart ta bort deltatlbr.dll och dess relaterade komponenter från din dator eftersom det finns massa negativa saker som kan iscensättas med hjälp av dem. Det första är en kapning av systemet. Många olika incidenter har visat att delta-homes.com ändrar startsidan, den förvalda sökmotorn, sidan vid ny flik och andra systeminställningar utan användarens tillstånd. Vidare så kan det enkelt blockera Google, Yahoo, Bing och andra välrenommerade sökmotorer för att lura dig att använda Delta Homes Search så ofta som möjligt. Oavsett att denna söksida kan se ut som en vanlig sådan, så finns det en sak som har stört oss sedan vi upptäckte den. Snälla ha i åtanke att Delta-homes.com är annonsstödd, så den kan visa dig ändrade sökresultat för att lura dig att besöka affilierade webbsidor. Utöver det så kan den även börja störa dig med missvisande popup-annonser som visas för samma syfte – att försöka omdirigera dig till relaterade webbsidor. Avslutningsvis så kan du på grund av deltatlbr.dll lägga märke till att din webbläsare (Internet Explorer och andra) laddar långsammare än den brukade.

För att summera så måste du ta bort deltatlbr.dll och andra skadliga filer som kan vara relaterade till delta-homes.com, Verktygsraden Delta och liknande kapare. För detta bör du köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram. Efter att ha testat flera av dem så kan vi konstatera att Reimage är den bästa lösningen för detta specifika fall.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk


Mjukvara