Vad är DeltaTB.exe? Ska jag bort det?

av Ugnius Kiguolis - -

Har du nyligen lagt märke till att DeltaTB.exe körs i din Aktivitetshanterare? Då bör du även kolla dina webbläsare (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari och andra) eftersom det kan vara så att de är ändrade och att din startsida och/eller förvalda sökmotor nu är delta-homes.com. Snälla ignorera INTE detta eftersom det är ett väldigt misstänkt program som tillhör kategorin ‘webbläsarkapare’. Det kan enkelt ägna sig åt aktiviteter som inkluderar att bevaka din surfning, orsaka omdirigeringar till affilierade webbsidor, visa ändrade sökresultat som är fyllda med diverse popup-annonser, och så vidare. Efter att ha klickat på dessa annonser från Delta Homes så kan det sluta med att du infiltreras av andra misstänkta program.

I de flesta fall så sprids DeltaTB.exe och relaterade komponenter med hjälp av ‘bundling’. Denna distributionsteknik har använts aktivt för att sprida annonsprogram, webbläsarkapare och andra potentiellt oönskade program eftersom den fortfarande anses vara legitim. Det finns dock hundratals PC-användare som luras av den. Efter att den har installerats så förvaras DeltaTB.exe i mappen ‘C:\Program Files\delta\delta’. Snälla leta efter den på din dator om denna körbara fil har dykt upp. Du kan självklart stänga ner denna fil och ta bort relaterade program eftersom det finns massor av misstänkta aktiviteter som orsakas av dem, som vi redan har varnat dig om.

Om du vill leta efter DeltaTB.exe med ditt antispionprogram så bör du hålla utkik efter följande namn: W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Du kan fixa din dator och bli av med denna farliga fil med hjälp av dessa program: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-deltatb-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Mjukvara