Vad är DeltaTB.exe? Ska jag bort det?

av Ugnius Kiguolis - -

Har du nyligen lagt märke till att DeltaTB.exe körs i din Aktivitetshanterare? Då bör du även kolla dina webbläsare (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari och andra) eftersom det kan vara så att de är ändrade och att din startsida och/eller förvalda sökmotor nu är delta-homes.com. Snälla ignorera INTE detta eftersom det är ett väldigt misstänkt program som tillhör kategorin ‘webbläsarkapare’. Det kan enkelt ägna sig åt aktiviteter som inkluderar att bevaka din surfning, orsaka omdirigeringar till affilierade webbsidor, visa ändrade sökresultat som är fyllda med diverse popup-annonser, och så vidare. Efter att ha klickat på dessa annonser från Delta Homes så kan det sluta med att du infiltreras av andra misstänkta program.

I de flesta fall så sprids DeltaTB.exe och relaterade komponenter med hjälp av ‘bundling’. Denna distributionsteknik har använts aktivt för att sprida annonsprogram, webbläsarkapare och andra potentiellt oönskade program eftersom den fortfarande anses vara legitim. Det finns dock hundratals PC-användare som luras av den. Efter att den har installerats så förvaras DeltaTB.exe i mappen ‘C:\Program Files\delta\delta’. Snälla leta efter den på din dator om denna körbara fil har dykt upp. Du kan självklart stänga ner denna fil och ta bort relaterade program eftersom det finns massor av misstänkta aktiviteter som orsakas av dem, som vi redan har varnat dig om.

Om du vill leta efter DeltaTB.exe med ditt antispionprogram så bör du hålla utkik efter följande namn: W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Du kan fixa din dator och bli av med denna farliga fil med hjälp av dessa program: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-deltatb-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Mjukvara