Ta bort Delta Search

 
Allvarlighetsgrad skala: Allvarlighetsgrad skala (20/100)
 

Delta Search är en sökmotor som uppenbarligen har gått för långt. Det är uppenbart att det potentiellt icke välkomna program är använt av dess ägare att främja kommersiella sidor som försöker sälja värdelösa saker och tjänster. För det, Delta Search återför förfalskade sök resultat som tydligt skiljer ifrån dem som är skyltade hos Google.
Och även, det initierar irriterande omdirigeringar som låt oss säga är inte av kategorin annonsprogram. Men istället till en lista av webbläsar kapare också. Så fort som det här viruset kommer in i systemet så alternerar Delta Search delar av datorns inställningar, så som den förinställda sök motorn, bokmärken och startsidan. Utöver det, så drabbar den alla Internet webbläsare och visar den “officiella” sidan Delta-search.com varje gång du öppnar en ny flik på Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox. Håll i tanken: Vi rekommenderar inte att använda Delta Search för din sök session då den potentiellt oönskade applikationen ger dig förfalskade sök resultat. Och viktigast av allt, du måste ta bort Delta Search om du inte har installerat det självmant.

HUR KAN JAG FÅ DELTA SEARCH PÅ MIN DATOR?

Delta Search kan bli installerat via två olika metoder. Du kan antingen ladda ner det via dess “officiella” hemsida manuellt, eller hitta det på din dator från ingenstans. Denna metod inkluderar deras tredje parts mjukvara, som alltid är packat med sådant eller dylikt annonsprogram. För att kunna undvika att hitta Delta Search på din dator ifrån ingenstans, så ska du alltid vara uppmärksam vid varje installation till Windows. Vi måste säga det att Delta Search liknar väldigt mycket Yahoo!. Hursomhelst, så brukade det omdirigera personer till Delta-Search.com och sedan återföra falska sök resultat åt dem. Om du vill undvika att hitta delta-search.com istället för din startsida eller sök motor och du inte vill få deras missledande pop up reklam, måste du radera Delta Search från ditt system.

HOW TO REMOVE DELTA SEARCH?

När man försöker ta bort Delta Search viruset från ditt system, så borde du direkt radera det ifrån ditt Lägg till / Ändra ett program listan. För att göra det, klicka på Start knappen och sedan välj Inställningar -> Kontrollpanelen -> Lägg till / ändra ett program. Och sedan ta även bort det ifrån dina webbläsare.

Internet Explorer:

Öppna Internet Explorer -> Verktyg -> Internet inställningar -> Allmänt fliken. Gå in på Google eller någon annan adress och gör det till din startsida.

Mozilla Firefox:

Öppna Mozilla Firefox, gå till Verktyg -> Inställningar -> Allmänt -> Startsida. Nu väljer du ‘Visa en blank sida’ när Firefox startar eller välj en specifik hemsida, som t.e.x Google eller dylikt.

Google Chrome:

Öppna Google Chrome, klicka på de streckade linjerna ikonen, gå till inställningar och välj ‘Hantera sök motorer’. Byt sök motorn till google eller andra, och radera Delta Search från listan. Sedan gå till sektionen ‘Vid Start’ och var säker på att du får en blank startsida när du startar en ny flik. Det viktigast av allt, om du inte installerade det självmant, så borde du köra en fullständig säkerhetssökning med uppdaterade SpyHunter.

Automatisk Delta Search borttagning:

Vi kan vara kopplade till vilken produkt som helst som vi rekommenderar på hemsidan. Fullständiga villkor finns i våra användaravtal.
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Delta Search så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas remover för att avinstallera Delta Search Du bör bekräfta med fri rättegång att man detekterar nuvarande version av parasit.

dot
STOPzilla
Vi testar STOPzilla effektivitet att avlägsna Delta Search (2013-03-15 21:07:37)
dot
Malwarebytes Anti Malware
Vi testar Malwarebytes Anti Malware effektivitet att avlägsna Delta Search (2013-03-15 21:07:37)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi testar XoftSpy AntiVirus Pro effektivitet att avlägsna Delta Search (2013-03-15 21:07:37)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
Vi testar Defender Pro Ultimate Security Suite effektivitet att avlägsna Delta Search (2013-03-15 21:07:37)
Delta Search ögonblicksbild:
Delta Search

Borttagning guider på andra språk

Svar “Delta Search”

 1. Sara Säger:
  mars 08, 2013, 06:44:46

  När jag installerade VLC laddades även Delta-search ner.. Oerhört irriterande! Man tror man har fått bort det och sen poppar det upp igen!!

 2. thord Säger:
  mars 21, 2013, 20:39:06

  Då detta “gömmer” sig bakom andra program så bör det BORT ASAP! nu skannar jag o har hittat 3 sådana browsers kapare så jag hoppas dom försvinner sedan.

 3. Jim Säger:
  april 19, 2013, 14:08:25

  hur gör jag om jag vill få bort delta search när jag väljer ny flik, jag letar och letar att det är jävla frustrerande!! jag försöker få det som förut då jag G.chrome app valen..

 4. Therese Säger:
  maj 28, 2013, 12:06:08

  Precis som Sara fick jag också den här skiten “delta search” på min dator när jag laddade ner något program. Och som Jim som får jag upp den hela tiden när jag väljer Ny flik!!! Skit irriterande!! Och jag får inte bort det! Jag vill ha tillbaka min gamla sida som hade alla tidiagre sidor, som jag stängt ner, på en lista!! Jättebra! SNÄLLA: vet någon hur man får bort det helt från datorn???!!!

 5. Johannes Säger:
  juli 03, 2013, 09:13:11

  Jag fick bort den. Iaf ett tag. Vet inte om den kommer tillbaks.
  Gick in där alla källor säger att man ska; kontrollpanelen -> avinstallera ett program.
  Tog bort allt skit som fanns där.
  Sen kommer det viktigaste steget:
  Avinstallera alla webbläsare förutom IE (Internet Explorer).
  Sedan öppna IE.
  Klicka in på verktyg -> internetalternativ
  Ett nytt fönster dyker upp:
  Tryck på avancerat-fliken.
  Klicka på Återställ.
  När processen är klar, tryck “Close” och sedan starta om datorn.

  Detta fick bort Delta-Search för mig. For now.
  Installera den webbläsare du gillar att använda sedan. Den ska inte ha delta-search nu heller.

 6. ThEO Säger:
  juli 06, 2013, 12:10:36

  Jag fick delta även om jag nekade till att ändra sökmotor/installation av delta toolbar på Freemake Video Downloader (som i sin tur kräver login på YouTuben)

 7. Jompa Säger:
  augusti 29, 2013, 10:22:28

  har tagot bort det, fick tillbaka det, ändrat en massa utan resultat. tog bort dela program ur ta bort programvara men nu när den kom tillbaks så går det inte.

Din åsikt om Delta Search

Gilla oss på Facebook
nyheter
virus
filer