Allvarlighets skala:  
  (13/100)

Ta bort Delta Homes

12

Vad är Delta Homes?

Delta Homes är en lömsk webbläsarkapare som kan börja iscensätta diverse ändringar i alla dina webbläsare. Efter att ha gjort det så kan den orsaka en rad oönskade aktiviteter, såsom att bevaka dina surfvanor, genomföra omdirigeringar till okända webbsidor, visa dig missvisande popup-annonser och så vidare. Detta program är annonsstött, så det kommer inte som någon överraskning att det huvudsakliga det vill uppnå är att hjälpa affilierade webbsidor öka sin sidoranking eller försäljning. Om du efter att ha startat om din dator upptäcker att din startsida, sida vid ny flik eller förvalda sökmotor har ändrats till Delta-homes.com så måste vi ‘gratulera’ dig, eftersom du nu tillhör gruppen av drabbade PC-användare. Om du kollar på internet så kommer du se att det finns hundratals personer som kämpar med borttagningen av denna kapare. Det kan vara komplicerat eftersom detta program kan försöka gömma vissa av sina komponenter i ditt PC-register och sedan försöka återhämta sig efter borttagning. Det är därför vi starkt rekommenderar att du väljer automatiskt borttagning av viruset Delta Homes.

Om du precis har hittat denna sökmotor i Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox eller en annan webbläsare så är det huvudsakliga du måste försöka göra att undvika dess missvisande sökmotor. Oavsett att den ser kapabel ut att hjälpa folk hitta information de behöver så levererar den mestadels falska löften. Notera att sådana sökmotorer kan vara fyllda med misstänkta länkar, diverse popup-annonser och liknande innehåll som vill omdirigera folk till förbestämda webbsidor. Det finns inga garantier för att dessa webbsidor är säkra och harmlösa. Vi måste dessutom varna dig för Delta Homes förmåga att bevaka PC-användare och samla information om deras surfvanor. Oavsett att detta inte är personligt identifierbara uppgifter så tror vi att du bör hålla dem för dig själv. Om du vill skydda dig själv så bör du gå tillbaka till Google, Yahoo eller Bing. Du kan ta bort kaparen Delta Homes från din dator med hjälp av SpyHunter.

Hur kan Delta Homes kapa min dator?

Delta Homes är ett av de potentiellt oönskade program som mestadels sprids i ett paket med gratisprogram och spridprogram. Om du är en konstant besökare på vår sida så har du kanske redan hört talas om bundling. Detta är vad metoden som används för att sprida PUP:s utan folks vetskap kallas. Ja, bundling är en legitim distributionsmetod, men vi tycker att utvecklare av gratisprogram bör börja kolla vad som marknadsförs med deras hjälp eftersom det finns tusentals missnöjda PC-användare. Om du vill veta vilka program du kommer installera i ett paket med en annan applikation så bör du läsa vad som står i gratisprogrammets Användaravtal och Sekretesspolicy. Utöver det bör du välja Anpassad eller Avancerad installationsmetod och sedan noggrant följa varje installationssteg. Efter att ha upptäckt ett redan ibockat alternativ som hävdar att du vill ändra din startsida eller förvalda sökmotor till Delta Homes eller en annan söksida, så bör du avbocka det.

Hur tar jag bort viruset Delta Homes?

Delta Homes omdirigeringar är en av de farligaste aktiviteterna som kan genomföras på din dator. Om du vill undvika dem så bör du följa guiden nedan. Om du vill bli av med denna kapare utan att behöva genomföra de manuella stegen så bör du välja Automatisk borttagning. Detta kommer även se till att din dator är fri från virus. Om du tror att du har tillräckligt PC-kunskapare så kan du självklart välja manuell borttagning av Delta Homes.

Du kan ta bort Delta Homes automatiskt med hjälp av ett av dessa program: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Delta Homes, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för Delta Homes Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för Delta Homes
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Delta Homes. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Delta Homes. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Delta Homes (2015-08-04)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Delta Homes (2015-08-04)
Delta Homes ögonblicksbild
Delta Homes ögonblicksbild
Snabbmeny: Manuell Delta Homes Borttagningsguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Delta Homes från system med Windows 7 / Vista / XP

 • Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs).

Ta bort Delta Homes från system med Windows 10 / Windows 8

 • Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program.
Avinstallera Delta Homes och relaterade program
 • Leta här efter Delta Homes eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 • Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar.
Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall' Ta bort Delta Homes från Windows genvägar
 • Högerklicka på genvägen för Mozilla Firefox och välj Properties.
Högerklicka på webbläsarens ikon och välj 'Properties'
 • Gå till fliken för Shortcut och titta i fältet Target. Radera skadliga URL-adresser som är relaterade till ditt virus.
Välj fliken 'Shortcut' och radera 'http://isearch.babylon.com...' eller andra misstänksamma URL-adresser

Upprepa stegen som ges ovan med alla dina webbläsares genvägar, inklusive Internet Explorer och Google Chrome.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Delta Homes från system med Mac OS X

Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications.

Klicka på 'Go' och välj 'Applications'

Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Delta Homes eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash.

Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Delta Homes från Internet Explorer (IE)

Ta bort farliga add-ons
 • Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons.
Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 • Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Delta Homes och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable:
Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable' Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 • Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar.
Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar Återställ Internet Explorer
 • Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 • Välj här Reset.
 • I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Delta Homes.
Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Delta Homes från Mozilla Firefox (FF)

Ta bort skadliga tillägg
 • Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions.
Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 • Välj här Delta Homes och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa.
Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Klicka på menyn (övre högra hörnet), välj Options General.
 • Radera här skadliga URL-adresser och skriv in en föredragen webbsida, eller klicka Restore to default.
 • Klicka OK för att spara dessa ändringar.
När du är i fliken 'General' så ska du radera skadliga URL-adresser från sektionen 'Home Page' eller klicka på knappen 'Restore to Default'. Klicka på 'OK' för att spara ändringarna Återställ Mozilla Firefox
 • Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information.
Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 • Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Delta Homes.
Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Delta Homes från Google Chrome

Radera skadliga insticksprogram
 • Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions.
Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 • Välj här Delta Homes och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa.
Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen Ändra din startsida och föredragna sökmotor om de ändrats av ditt virus
 • Klicka på menyikonen och välj Settings.
 • Leta här efter Open a specific page or set of pages under alternativet On startup och klicka på Set pages.
Efter att ha klickat på menyn och 'Settings', välj $s
 • Du bör nu se ett annat fönster. Radera här skadliga söksidor och skriv in en som du vill använda som din startsida.
Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 • Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search.
När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 • När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn.
Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser Återställ Google Chrome
 • Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 • Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings.
När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 • Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Delta Homes.
Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Delta Homes från Safari

Ta bort skadliga tillägg
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences.
Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 • Välj här Extensions och leta efter Delta Homes och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem.
Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen. Välj här Preferences som den visades tidigare och välj General.
 • Titta här på fältet Homepage. Om det ändrats av Delta Homes tar du bort den oönskade länken och skriver in en som du vill använda för dina sökningar. Kom ihåg att inkludera "http://" innan du skriver in adressen för sidan.
När du är i 'General' raderar du skadliga URL-adresser och skriver in ditt önskade domännamn Återställ Safari
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari....
Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 • Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Delta Homes.
Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Komplett borttagning av Delta Homes

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med Delta Homes registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Borttagning guider på andra språk



Gilla oss på Facebook