Vad är delta.dll? Ska jag bort det?

av Olivia Morelli - -

delta.dll är en farlig fil som bör undvikas. Precis som deltaApp.dll, deltasrv.exe och deltaEng.dll så tillhör den en väldigt misstänkt sökmotor vid namn delta-homes.com. Som du kan se från bilderna som ges i dess beskrivning så vill viruset delta homes lura folk att tro att de måste kolla sina datorer efter registerfel, reparera windowsfel, ladda ner mjukvaruuppdateringar, etc. Innan du klickar på några av dessa annonser så bör du veta att de är missvisande och används för att enbart sprida tvivelaktiga applikationer som istället för att hjälpa dig kan leda till diverse PC-relaterade problem.

Efter att ha tagit över din startsida och/eller förvalda sökmotor så kan delta homes dessutom börja visa ändrade sökresultat för dig. Detta görs av en väldigt enkelt anledning – att försöka omdirigera dig till dess affilierade webbsidor och hjälpa dem öka sin sidorank och försäljning. Det är så delta homes ägare tjänar pengar. Det finns dock inga garantier för att dessa sponsrade sökresultat inte kommer omdirigera dig till okända och till och med misstänkta webbsidor som tillhör tredje parter. Avslutningsvis så är såna här kapare kapabla att bevaka PC-användare och samla in personligt icke-identifierbar information.

Så vad används delta.dll för? Precis som andra .dll-filer så fungerar den som ett Webbläsarhjälpobjekt (BHO) som körs automatiskt varje gång datorn startas om. Den vill bevaka webbläsaren och samla in information om offrets aktiviteter på internet. Du bör vara kapabel att hitta denna fil i mappen ”C:\Program Files”, men ibland dyker den inte upp där. Detta eftersom den aktivt försöker att undvika att bli borttagen från systemet.

Snälla låt INTE delta.dll stanna kvar på din maskin eftersom, som vi redan varnat dig om, det är en skadlig fil. För att kolla dess pålitlighet och få förmågan att ta bort delta homes ochrelaterade filer så bör du använda något av följande program: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-delta-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Mjukvara