Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Decrypt Protect virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Sabotageprogram

Decrypt Protect virus är inget annat än ett skadeprogram som tillhör kategorin ´gisslanprogram´. Så fort som det lyckas komma in genom en dators säkerhetsbarriärer och infektera den så låser det datorn genom att kryptera filer på dess hårddiskar. Detta hot kan modifiera dessa filer och även ändra deras typ. Vidare så börjar skadeprogrammet visa ett meddelande som hävdar att datorns låsning är en naturlig konsekvens av användarens illegala aktiviteter, så som distribution av skadeprogram, användning av pornografiskt material och till och med DDoS-attacker. Detta gisslanprogram togs fram för att tjäna pengar, så det ber även offret betala ett böter för att avkryptera filerna. Så tack vare Decrypt Protect virus så kommer du inte kunna gå ut på internet eller starta något program som finns installerat på den. Istället för det så kommer du bara se denna illegala varning som utger sig för att vara en notifikationer från ´MBL Advisory´. Snälla ignorera den och ta bort Decrypt Protect virus från din PC.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED Decrypt Protect virus?

Decrypt Protect virus distribueras via en trojan som kan komma in i systemet via kryphål i säkerheten. Precis som alla trojaner så gömmer den sig i email som ser officiella ut, irriterande popup-annonser och liknande platser, så var försiktig. Så fort som detta hot kommer in i systemet så blockerar det alla filer på datorns hårddisk och börjar hota offret att han har att göra med en allvarlig statlig myndighet. För detta visar det en förfalskad rapport om diverse påhittade lagbrott och ber offret att betala boten via betalningssystemen MoneyPak, Ukash eller Paysafecard. Snälla fall INTE för detta trick eftersom du bara kommer förlora dina pengar och all viktig data som lagras på din dator. Om du har Decrypt Protect på din dator så ska du följa den detaljerade guiden nedan och fixa din dator.

HUR TAR JAG BORT Decrypt Protect virus?

När du försöker ta bort Decrypt Protect virus så är det viktigaste att låsa upp din PC. Ibland hjälper det att ställa in ett tidigare datum. Vidare så kan du försöka med någon av dessa metoder:

* Metoden med USB-minne:

1. Ta en annan dator och använd den för att ladda ner Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram.
2. Uppdatera programmet och lägg in det på ett USB-minne eller en vanlig CD.
3. Samtidigt startar du om den infekterade maskinen i Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätter in USB-minnet.
4. Starta återigen om datorn som är infekterad med Decrypt Protect virus och kör en full systemskanning.

* Användare som infekterats med Decrypt Protect virus tillåts åtkomst till andra konton på sitt Windows-system. Om ett av dessa konton har administratörsrättigheter så bör du kunna starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka Flash för att få gisslanprogrammet att sluta fungera som det ska. För att stänga av Flash går du till Macromedias support och väljer ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det kör du en full systemskanning med ett antiskadeprogram.

* Manuell borttagning av Decrypt Protect virus:

  1. Starta om din infekterade PC i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ för att avaktivera viruset (detta bör fungera med alla versioner av detta hot).
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.exe.
  4. Sök i registrert efter de filer du skrev ner och radera nycklarna som refererar till filerna.
  5. Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage för att ta bort kvarvarande virusfiler.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Decrypt Protect virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Decrypt Protect virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Decrypt Protect virus ögonblicksbild
Decrypt Protect virus ögonblicksbild

Decrypt Protect virus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort filer:
[random].exe

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk