Allvarlighets skala:  
  (86/100)

CyberSitter. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Sabotageprogram

Cybersitter är ett annat korrupt säkerhetsverktyg. Om du tror att du har hört namnet innan så har du rätt. Det finns en kommersiell keylogger som heter exakt samma som tillåter angripare att övervaka sina offer. Den nya Cyber ​​Sitter (eller Cyber ​​version 10.0) är olika typer av parasiter. Det låtsas vara anti-spyware i hopp om att folk kommer att falla för den dåliga utformningen av programmet och bestämmer sig för att köpa detta bedrägliga program. Om du är på väg att köpa en full version av Cybersitter, tänk efter för ett ögonblick om du kommer ihåg hur den installerades på datorn datorn. Cyber ​​Sitter installeras oftast med hjälp av trojaner; varje program som distribueras på detta sätt går inte att lita på. Cyber ​​rapporterar att massiva mängder infektioner har upptäckts på din dator medans det i själva verket bara finns ett problem, Cyber Sitter. Det orsakar att systemet saktar ner och begränsar internetuppkopplingen. Cyber Sitter ​​kan orsaka allvarliga skador när den rapporterar viktiga systemfiler som skadliga och uppmuntrar användarna att ta bort dem.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort CyberSitter, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera CyberSitter. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes

CyberSitter manuellt avlägsnande:

Döda processer:
WVCSRT.exe
WVCSCR.exe
WVCSWD.exe
setupCS10.exe
MSLSPC.exe
WVCSDG.exe
CComSvc.exe
WVCSUH.exe

Ta bort registervärden:
MimarSinan\InstallAware\Ident.Cache\{87F93AA6-C062-40AC-970F-DEE3628548D9}
Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{87F93AA6-C062-40AC-970F-DEE3628548D9}

Avregistrera DLL:
lspcs.dll

Ta bort filer:
CYB10.EXE
WVCSRT.exe
WVCSCR.exe
lspcs.dll
WVCSWD.exe
setupCS10.exe
MSLSPC.exe
WVCSDG.exe
CComSvc.exe
WVCSUH.exe

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Borttagning guider på andra språk