Allvarlighets skala:  
  (86/100)

Ta bort CyberSitter

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Sabotageprogram

Cybersitter är ett annat korrupt säkerhetsverktyg. Om du tror att du har hört namnet innan så har du rätt. Det finns en kommersiell keylogger som heter exakt samma som tillåter angripare att övervaka sina offer. Den nya Cyber ​​Sitter (eller Cyber ​​version 10.0) är olika typer av parasiter. Det låtsas vara anti-spyware i hopp om att folk kommer att falla för den dåliga utformningen av programmet och bestämmer sig för att köpa detta bedrägliga program. Om du är på väg att köpa en full version av Cybersitter, tänk efter för ett ögonblick om du kommer ihåg hur den installerades på datorn datorn. Cyber ​​Sitter installeras oftast med hjälp av trojaner; varje program som distribueras på detta sätt går inte att lita på. Cyber ​​rapporterar att massiva mängder infektioner har upptäckts på din dator medans det i själva verket bara finns ett problem, Cyber Sitter. Det orsakar att systemet saktar ner och begränsar internetuppkopplingen. Cyber Sitter ​​kan orsaka allvarliga skador när den rapporterar viktiga systemfiler som skadliga och uppmuntrar användarna att ta bort dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om CyberSitter