Vad är CTHELPER.EXE? Ska jag bort det?

CTHELPER.EXE

CTHELPER.EXE-filen är en legitim körbar fil, som finns i Windows-system. Den här filen är inte en kärn Windows-fil, men vi rekommenderar inte avsluta det eftersom det är en del av en process som ger uppgifter mellan installerad programvara och ljudkort från Creative Labs. Med andra ord hjälper CTHELPER.EXE tredjepartstillverkare att producera drivrutiner, tilläggsfunktioner och korrigeringar som kommer att integreras med en snävare passform med Creative ljuddrivrutiner och verktyg. I de flesta fall arbetar CTHELPER.EXE i mappen C:\Windows och tar runt 23 100 – 29 520 bytes diskutrymme.

FARA!

För att dölja sina egna virus namnger hackare sina processer på samma sätt som en legitim Windows-filer. Så, även om cthelper.exe är en verklig process kan dess namn också användas för att dölja ett allvarligt hot, till exempel trojan, mask eller rootkit. Om du vill kontrollera tillförlitligheten av denna process och se till att det inte är ett virus, bör du kontrollera var cthelper.exe filen körs. I det här fallet körs cthelper.exe oftast i C:\Windowsmapp, därför bör du kontrollera om denna process inte körs någon annanstans. Det enklaste sättet att göra det är att kontrollera systemet med RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cthelper-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara