Vad är CTHELPER.EXE? Ska jag bort det?

CTHELPER.EXE

CTHELPER.EXE-filen är en legitim körbar fil, som finns i Windows-system. Den här filen är inte en kärn Windows-fil, men vi rekommenderar inte avsluta det eftersom det är en del av en process som ger uppgifter mellan installerad programvara och ljudkort från Creative Labs. Med andra ord hjälper CTHELPER.EXE tredjepartstillverkare att producera drivrutiner, tilläggsfunktioner och korrigeringar som kommer att integreras med en snävare passform med Creative ljuddrivrutiner och verktyg. I de flesta fall arbetar CTHELPER.EXE i mappen C:\Windows och tar runt 23 100 – 29 520 bytes diskutrymme.

FARA!

För att dölja sina egna virus namnger hackare sina processer på samma sätt som en legitim Windows-filer. Så, även om cthelper.exe är en verklig process kan dess namn också användas för att dölja ett allvarligt hot, till exempel trojan, mask eller rootkit. Om du vill kontrollera tillförlitligheten av denna process och se till att det inte är ett virus, bör du kontrollera var cthelper.exe filen körs. I det här fallet körs cthelper.exe oftast i C:\Windowsmapp, därför bör du kontrollera om denna process inte körs någon annanstans. Det enklaste sättet att göra det är att kontrollera systemet med RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cthelper-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara