Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Ta bort viruset CryptoWall

12

CryptoWall är ett väldigt farligt gisslanprogram som släpptes av samma grupp med cyberbrottslingar som är skyldiga för att ha släppt gisslanprogram så som Cryptolocker [Cryptolocker], CTB Locker [CTB Locker], etc. Om du är en windows-användare så bör du vara speciellt försiktig eftersom CryptoWall virus är kapabelt att infektera alla versioner av Windows. Direkt efter att det infekterat systemet så använder det RSA 2048-kryptering för att kryptera alla filer och data samt blockera användaren från att komma åt dem. För att återställa dessa filer så kommer du att erbjudas att betala en lösensumma på $500. Men denna betalning ska skickas via Tor (anonym webbläsare) och betalas i Bitcoins. Denna överföringsmetod används vanligtvis av hackare och andra cyberbrottslingar för att gömma deras identiteter. Snälla betala INTE en enda cent till dessa cyberbrottslingar eftersom det bara är en illasinnad metod för att tjäna pengar.

Hur kan viruset CryptoWall virus infektera min dator?

Denna skadliga inkräktare kan komma in i din dator som en legitim uppdatering för välkända program (Java, Flash Player, Adobe Reader, etc.) som du kan erbjudas när du besöker osäkra och korrupta sidor. Men i de flesta fall så sprids gisslandprogrammet CryptoWall i ett paket med korrupta spam-brev. Du kan ladda ner det efter att ha öppnat infekterade email som presenterar sig som räkningar av olika slag. Om CryptoWall infekterar systemet så lämnar det DECRYPT_INSTRUCTION.txt, DECRYPT_INSTRUCTION.html, och DECRYPT_INSTRUCTION.url i varje mapp det krypterar. Detta gisslanprogram börjar även visa följande varning:

Decrypt service
Your files are encrypted.
To get the key to decrypt files you have to pay 500 USD/EUR. If payments is not made before [date] the cost of decrypting files will increase 2 times and will be 1000 USD/EUR Prior to increasing the amount left: [count down timer]
We are present a special software – CryptoWall Decrypter – which is allow to decrypt and return control to all your encrypted files. How to buy CryptoWall decrypter?
1.You should register Bitcoin waller
2. Purchasing Bitcoins – Although it’s not yet easy to buy bit coins, it’s getting simpler every day.
3. Send 1.22 BTC to Bitcoin address: 1BhLzCZGY6dwQYgX4B6NR5sjDebBPNapvv
4. Enter the Transaction ID and select amount.
5. Please check the payment information and click ”PAY”.

Hur tar jag bort CryptoWall virus från min dator?

Tyvärr så kan du inte avkryptera dina filer om CryptoWall infekerar ditt system. Du kan endast göra det om du betalar lösensumman. Det är därför som vi starkt rekommenderar att installera pålitliga antispionprogram som enkelt kan hjälpa dig undvika detta och liknande infektioner i framtiden. I detta fall rekommenderar i att använda SpyHunter eller STOPzilla. Men om detta funkar för dig så funkar det enbart för att avblockera din dator. Vi rekommenderar starkt att överväga förebyggning av sådana infektioner. För detta kan du använda tidigare nämnda program. Dessutom ska du inte glömma dina filers imunitet genom att backa upp dem. För detta kan du använda externa USB-hårddiskar, CD-skivor, DVD-skivor eller att helt enkelt hyra backup online, så som Google Drive, Dropbox, Flickr och andra lösningar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort CryptoWall virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för CryptoWall virus Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för CryptoWall virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera CryptoWall virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera CryptoWall virus. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av CryptoWall virus (2015-08-12)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av CryptoWall virus (2015-08-12)
CryptoWall virus ögonblicksbild
CryptoWall virus ögonblicksbild
Manuell CryptoWall Borttagningsguide

Metod 1. Ta bort CryptoWall med Safe Mode with Networking

Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking
Windows 7 / Vista / XP
 • Klicka på Start Shutdown Restart OK.
 • När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
 • Välj Safe Mode with Networking från listan
Välj 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
 • Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
 • När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings.
Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
Steg 2: Ta bort CryptoWall

Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner SpyHunter eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av CryptoWall

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.


Metod 2. Ta bort CryptoWall med System Restore

Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt
Windows 7 / Vista / XP
 • Klicka på Start Shutdown Restart OK.
 • När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
 • Välj Command Prompt från listan
Välj 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
 • Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
 • När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings.
Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
 • När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
 • Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
 • När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av CryptoWall. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
 • Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen

Komplett borttagning av CryptoWall

Efter att ha återställt ditt system så bör du ta bort alla skadliga filer som tillhör CryptoWall, eftersom de fortfarande finns på din dator. För detta laddar du ner SpyHunter och skannar din PC.

Om du har individuella filer att avkryptera så är det nu dags att använda funktionen Windows Previous Versions. För detta väljer du en fil, högerklickar på den och väljer Properties. Gå nu till fliken Previous Versions och leta efter din fils återställningspunkt. Välj den om den finns och klicka på Restore. Notera! Denna metod fungerar endast efter att du har aktiverat funktionen System Restore. Om ditt gisslanprogram är designat för att ta bort Shadow Volume Copies filer så kan det dessutom inte fungera för dig. Om så är fallet, prova Photorec eller R-studio..

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

CryptoWall virus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort filer:
[random].exe

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook