Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Copyrightclaims.org viruset. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Linas Kiguolis - - | Typ: Sabotageprogram

Varför ser jag Copyrightclaims.org i min Google Analytics?

Om Copyrightclaims.org och liknande domäner visas i Google Analytics, så bör ni veta att man har att göra med remiss spam. Sådana attacker är också kända som spök remisser och sökrobotar. Tyvärr, men besök från denna och andra upphovsrättsanspråk hemsidor har ingenting gemensamt med trafik till din webbplats. Spammare använder sig av dessa attacker bara för att styra dig, som ägare av deras offer webbplats, till deras domäner. Det är så de försöker öka antalet besökare. Ett av de största problemen som orsakas av Copyrightclaims.org spam-attacker är att man kan luras att besöka en infekterad webbplats. I skrivande stund hävdar Copyright att de omdirigeringar människor till o-o-8-o-o.com, AliExpress och liknande webbplatser, men det finns ingen garanti för att man inte kommer att omdirigeras till en verkligt skadlig webbplats. I de flesta fall har dessa platser ingenting att göra med dessa spam attacker. De som bör klandras är spammare som försöker tjäna pengar från affiliate länkar.

Det andra skälet varför man ska blockera Copyrightclaims.org remiss spam är att det förorenar din Google Analytics-data. När man har att handskas med sådana atter så kommer man inte att kunna få tillförlitliga Google Analytics resultat eftersom de snabbt kan ändra din statistik och göra en riktig oreda i söktermer som används av besökarna. Slutligen bör vi också tillägga att sådana attacker kan leda din webbplats till SEO och säkerhetsrelaterade problem, såsom ökad avvisningsfrekvens, hemsidan laddar långsamamre och liknande problem. För att förhindra att få dessa problem i samband med Copyrightclaims.org remiss spam, bör man spärra det. En detaljerad guide som kan användas för det kan hittas i nästa sida av det här inlägget.

Copyrightclaims.org redirect virus

Hur påbörjar spammare Copyrightclaims.org remiss spam attacker?

Det finns många underdomäner som kan dyka upp i Google Analytics som du bör vara uppmärksam på. Exempelvis:

claim381811.copyrightclaims.org
claim42465581.copyrightclaims.org
claim57522260.copyrightclaims.org
claim45910938.copyrightclaims.org
claim44537612.copyrightclaims.org
claim60404118.copyrightclaims.org
claim28709263.copyrightclaims.org.

Var och en av dessa underdomäner dyker upp när spammare gör ett falskt besök på hemsidan. Vanligtvis är det program som utför dessa besök, så man kan märka tiotals dem i sin Google Analytics-data. Genom att initiera dessa besök försöker skurkar lura ägarna av webbplatser till att besöka upphovsrättsanspråk domänen, som används för att omdirigera offer till en annan hemsida som betalar provision för dessa besök. Låter knepigt, eller hur? Oroa dig inte. För att stoppa och ta bort copyrightclaims.org remiss spam i Google Analytics kan du kolla guiden som ges på nästa sida i det här inlägget.

Vad kan jag göra för att blockera copyrightclaims.org remiss spam i Google Analytics?

Copyrightclaims.org remiss spam är uppenbarligen ett problem som måste åtgärdas. För att göra detta bör man följa de stegen som anges nedan. Observera att det är farligt att klicka på adressen eftersom det kan leda dig till en infekterad webbplats som används för att sprida skadlig kod. Om du redan har klickat på webbadressen som dök upp i Google Analytics, skanna din dator med Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes för att se till att du inte har några skadliga filer på datorn.

Hur kan man blockera Copyrightclaims.org spam i Google Analytics

Steg 1: Blockera Copyrightclaims.org remiss spam igenom att skapa ett exkluderingsfilter

  1. Öppna ditt Google Analytics konto. Gå till AdminAll Filters.
  2. Tryck på Add Filter knappen och lägg till Copyrightclaims.org som filternamn.
  3. Välj nu Custom i Filter Type sektionen och sätt Campaign Source i filterfältet. Till sist, lägg till Copyrightclaims.org till filtermönstret.
  4. Tryck på Save för att spara ändringarna.

Step 2: Blockera Copyrightclaims.org remiss spam med hjälp av din .htaccess fil.

  1. Öppna din .htaccess fil.
  2. Lägg till koden här nedan:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Copyrightclaims.org [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Copyrightclaims.org
RewriteRule .* – [F]

Om du inte vet hur du kommer åt din .htaccess fil, följ dessa steg:

  1. Logga in på cPanel och gå till Files sektionen. Här ska du trycka på File Manager ikonen.
  2. Kryssa i rutan Document Root for, välj ditt domännamn och tryck på Go. Varning! Se till att kryssa i Show Hidden Files.
  3. Vänta på en ny flik eller ett nytt fönster och hitta .htaccess filen. Högerklicka på den och välj Code Edit.
  4. Nu kan du klistra in koden som vi gav dig här ovanför och trycka på Save Changes.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Linas Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-copyrightclaims-org-virus.html

Borttagning guider på andra språk