Vad är conime.exe? Ska jag bort det?

conime.exe

Conime.exe är en legitim fil, som också är känd som ConsoleIME. Denna körbara filen är en Microsoft signerad fil som används för procedurerna i samband med inmatningsmetodernas editor. I de flesta fall finns Conime.exe i C:\Windows\System32-mappen och tar från 69.120 byte till 27.648 byte av datorns minne. Sammanfattningsvis så hjälper Conime.exe människor att använda tangentbordet och skriva komplexa tecken och symboler. Om du inte vill ha problem med det, ska du inte stänga denna Windows systemfil.

FARA!

Malwareskapare använder namnen på legitima filer för att dölja sina egna virus. Conime.exe har också deltagit i denna verksamhet, så om du hittade den i ditt system, kan det vara så att den är infekterad av trojansk häst eller mask. Enligt säkerhetsexperter är Conime.exe tillagd av BFGhost 1,0 trojan horse och W32.Slurk.A worm. Att behålla sådana virus på systemet är mycket farligt eftersom de lätt kan ställas in för att stjäla värdefull och personligt identifierbar information eller ge angriparen fullständig fjärråtkomst till en infekterad dator. För att kontrollera tillförlitligheten av Conime.exe bör du köra RegCure Pro. Det är också rekommenderat att skanna datorn med Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes som hjälper dig ta bort alla farliga program från systemet.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-conime-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara