Allvarlighets skala:  
  (38/100)

Codec Performer Update is Recommended. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Sabotageprogram

‘Codec Performer Update is Recommended’ är en missvisande varning som, likt ‘Notice! Please update your FLV Player‘, vill få folk att installera annonsprogram. Enligt experter så kan denna varning dyka upp på skrivbordet oavsett vilken webbläsare eller sökmotor som används. I de flesta fall så dyker den upp när man besöker illegala webbsidor eller sidor som i hemlighet har hackats av cyberbrottslingar. Om du ser ‘Codec Performer Update is Recommended’ så är det viktigt att INTE klicka på knappen som lyder ”Recommended Download” eftersom du då luras till att installera annonsprogram på din dator. Oavsett att sådana program kan verka harmlösa så kan de inte bara användas för att generera trafik till specifika webbsidor. De kan även vara involverade i distributionen av skadeprogram.

VARFÖR SER JAG VARNINGEN ‘Codec Performer Update is Recommended’?

Om du ser ‘Codec Performer Update is Recommended’ så kan det bero på att din webbläsare drabbats av ett annonsprogram. Det är därför som vi rekommenderar att kolla systemet efter skadliga filer och ta bort dem därifrån. Vanligtvis så hävdar ‘Codec Performer Update is Recommended’ följande:

Codec Performer Update is Recommended
Please Install Codec Performer Update (RECOMMENDED)
• Supports MP3, WMA, RealVideo, RealAudio, DivX, XviD and much more
• Based on FFDShow and Haali splitter the leading codecs libraries
• One install for all your codecs need
• 100% Free & Safe- share it with your friends
• Updating takes under a minute, and you do not need to restart after installation

Vi rekommenderar starkt att ignorera detta varningsmeddelande eftersom det används för att sprida annonsprogram. Så fort du ser det så bör du stänga din webbläsare och skanna systemet med antispionmjukvara. Om du tror att du behöver uppdatera program så ska du gå till deras officiella hemsidor och uppdatera därifrån. Detta är det huvudsakliga sättet att undvika att ladda ner skadliga filer till systemet.

HUR TAR JAG BORT ‘Codec Performer Update is Recommended’?

Det enklaste sättet att bli av med ‘Codec Performer Update is Recommended’ är att stänga din webbläsare eller lämna webbsida som visar denna annons. Men om du klickade på knappen ”Recommended Download” så bör du skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram och ta bort skadliga filer från systemet. För detta rekommenderar vi att välja en av dessa applikationer: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Codec Performer Update is Recommended, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Codec Performer Update is Recommended. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-codec-performer-update-is-recommended.html

Borttagning guider på andra språk