Vad är cli.exe?

cli.exe

cli.exe är en legitim fil som installeras på din dator som en del av drivrutinerna för ATI´s grafikkort. När den körs så startas ett program som visar en ikon i aktivitetsfältet. Med denna ikon kan du komma åt videoinställningar utan att spendera mycket tid på att vänta. De flesta PC-användare konfigurerar inte sina grafikkort varje dag, så det är rekommenderat att stänga ner cli.exe efter att ha startat om datorn. Annars kan du märka nedsaktningar av systemet och liknande problem. Men du bör aldrig radera filen cli.exe eftersom den behövs för att grafikkortet ska fungera som det ska. För att summera, cli.exe är en viktig systemkomponent som bör lämnas orörd och inte avinstalleras tillsammans med drivrutinerna.

FARA!

Alla virus kan döpas till vad som helst, så notera att cli.exe också kan vara involverad i otyg. Om du hittar filen i mappen C:\Windows or C:\Windows\System32 så finns det en stor risk att det är en skadlig fil som tillhör hackare. Om du misstänker att cli.exe är infekterad så bör du kolla den med ett pålitligt säkerhetsverktyg eftersom det kan vara hackare som använder namnet på denna fil för att gömma sina egna virus. För att kolla pålitligheten hos cli.exe så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cli-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara