Vad är cli.exe? Ska jag bort det?

cli.exe

cli.exe är en legitim fil som installeras på din dator som en del av drivrutinerna för ATI´s grafikkort. När den körs så startas ett program som visar en ikon i aktivitetsfältet. Med denna ikon kan du komma åt videoinställningar utan att spendera mycket tid på att vänta. De flesta PC-användare konfigurerar inte sina grafikkort varje dag, så det är rekommenderat att stänga ner cli.exe efter att ha startat om datorn. Annars kan du märka nedsaktningar av systemet och liknande problem. Men du bör aldrig radera filen cli.exe eftersom den behövs för att grafikkortet ska fungera som det ska. För att summera, cli.exe är en viktig systemkomponent som bör lämnas orörd och inte avinstalleras tillsammans med drivrutinerna.

FARA!

Alla virus kan döpas till vad som helst, så notera att cli.exe också kan vara involverad i otyg. Om du hittar filen i mappen C:\Windows or C:\Windows\System32 så finns det en stor risk att det är en skadlig fil som tillhör hackare. Om du misstänker att cli.exe är infekterad så bör du kolla den med ett pålitligt säkerhetsverktyg eftersom det kan vara hackare som använder namnet på denna fil för att gömma sina egna virus. För att kolla pålitligheten hos cli.exe så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cli-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara