Allvarlighets skala:  
  (68/100)

Citadel virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Trojaner

Citadel viruset är en modifierad version av ZeuS trojanen som siktar in sig på online bank användare. I de flesta fallen så används viruset för att stjäla bankkorts information och annan känslig information som kan hittas på offrets dator. Förutom det så gör den datorn långsammare, omdirigerar din webläsare och kan ladda ner och installera fler virus tillexempel keyloggers. Som du kan se är Citadel viruset ett rätt farligt program vars förmåga att förändra sig och utveckla sig ökas ständigt. Du måste ta bort Citadel viruset utan att dröja!

VILKA SYMPTOM PEKAR PÅ CITADEL VIRUSET?

Citadel viruset sprider sig väldigt snabbt då dens skapare har använt sig av en “open-source” modell. Det som är intressant är att personer som köper detta hot i syfte att använda den på andra får med en användarmanual, versionsinformation och ett användarvillkår och kan även rapportera buggar och andra problem igenom en speciell plattform. På samma sätt som FBI viruset så visar Citadel viruset en missledande varning som påstår sig ha hittat barnpornografi på din IP adress. Viruset ber dig sen att betala böter på runt 500 – 1000 kr igenom ditt kreditkort för att “låsa upp” datorn. Men om du gör detta så leder det bara till att din bankinformation stjäls då regeringen inte fungerar på det sättet.

HUR TAR MAN BORT CITADEL VIRUSET?

För att ta bort Citadel Viruset är det högst rekommenderat att använda välkända anti-spyware program som har de senaste uppdateringarna och virusdatabaserna. Vi rekommenderar att ni använder er av Reimage och Malwarebytes Malwarebytes.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Citadel virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Citadel virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-citadel-virus.html

Borttagning guider på andra språk