Vad är cisvc.exe? Ska jag bort det?

cisvc.exe

cisvc.exe är en legitim process som representerar verktyget Microsoft Index Service Helper. Denna fil används för att överse prestationsförmågan hos processen Microsoft Indexing Service och hjälpa folk att hitta alla typer av filer, mappar och annan data i systemet snabbare. Normalt sett så ligger denna körbara fil i mappen C:\Windows\. Fast denna fil används för windowsoperationer så är det inte en väsentlig fil. Det betyder att du kan stänga ner den om du tror att den saktar ner systemet.

FARA!

Cyberbrottslingar söker alltid nya lösningar för att gömma sina virus och förebygga deras borttagning. Det är därför som de ibland litar på legitima processnamn när de döper sina virus. Om du tror att cisvc.exe är skadlig så ska du kolla den med RegCure Pro. Glöm inte att säkerhetsexperter alltid rekommenderar att ha pålitliga säkerhetsprogram installerade i systemet. Du bör även inte glömma att uppgradera till de senaste versionerna och skanna din dator med ett par dagars mellanrum.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om cisvc.exe

Filer
Mjukvara