Vad är cisvc.exe? Ska jag bort det?

cisvc.exe

cisvc.exe är en legitim process som representerar verktyget Microsoft Index Service Helper. Denna fil används för att överse prestationsförmågan hos processen Microsoft Indexing Service och hjälpa folk att hitta alla typer av filer, mappar och annan data i systemet snabbare. Normalt sett så ligger denna körbara fil i mappen C:\Windows\. Fast denna fil används för windowsoperationer så är det inte en väsentlig fil. Det betyder att du kan stänga ner den om du tror att den saktar ner systemet.

FARA!

Cyberbrottslingar söker alltid nya lösningar för att gömma sina virus och förebygga deras borttagning. Det är därför som de ibland litar på legitima processnamn när de döper sina virus. Om du tror att cisvc.exe är skadlig så ska du kolla den med RegCure Pro. Glöm inte att säkerhetsexperter alltid rekommenderar att ha pålitliga säkerhetsprogram installerade i systemet. Du bör även inte glömma att uppgradera till de senaste versionerna och skanna din dator med ett par dagars mellanrum.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara