Vad är cisvc.exe? Ska jag bort det?

cisvc.exe

cisvc.exe är en legitim process som representerar verktyget Microsoft Index Service Helper. Denna fil används för att överse prestationsförmågan hos processen Microsoft Indexing Service och hjälpa folk att hitta alla typer av filer, mappar och annan data i systemet snabbare. Normalt sett så ligger denna körbara fil i mappen C:\Windows\. Fast denna fil används för windowsoperationer så är det inte en väsentlig fil. Det betyder att du kan stänga ner den om du tror att den saktar ner systemet.

FARA!

Cyberbrottslingar söker alltid nya lösningar för att gömma sina virus och förebygga deras borttagning. Det är därför som de ibland litar på legitima processnamn när de döper sina virus. Om du tror att cisvc.exe är skadlig så ska du kolla den med RegCure Pro. Glöm inte att säkerhetsexperter alltid rekommenderar att ha pålitliga säkerhetsprogram installerade i systemet. Du bör även inte glömma att uppgradera till de senaste versionerna och skanna din dator med ett par dagars mellanrum.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara