Vad är cidaemon.exe? Ska jag bort det?

cidaemon.exe

cidaemon.exe är en legitim körbar fil som även är känd som Content Indexing Daemon. När den installeras i systemet så samlar den information om filer och mappar som finns i systemet. Genom att indexera denna data så snabbar cidaemon.exe upp sökprocessen och hjälper användare att hitta behövda filer och data snabbare. Denna fil är en viktig del av windowssystemet, så vi rekommenderar inte att stänga ner den. Men cidaemon.exe är inte en väsentlig windowsfil, så att stänga ner den kommer inte att försämra din dators prestanda.

FARA!

Hackare blir mer och mer uppfinningsrika, och döper ibland sina virus, trojaner, skadeprogram och andra skadliga skapelser till namn som tillhör legitima windowsprocesser. Om du inte har ett pålitligt skydd mot spionprogram eller om ditt säkerhetsprogram är utdaterat så kan du enkelt ladda ner skadeprogram som använder cidaemon.exe som filnamn för att gömma sin närvaro i systemet. För att förebygga infiltrationen av sådana program så rekommenderar vi att installera genuina och pålitliga antispionverktyg. För att skanna filen cidaemon.exe och se till att den är säker så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cidaemon-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om cidaemon.exe

Filer
Mjukvara