Vad är cidaemon.exe? Ska jag bort det?

cidaemon.exe

cidaemon.exe är en legitim körbar fil som även är känd som Content Indexing Daemon. När den installeras i systemet så samlar den information om filer och mappar som finns i systemet. Genom att indexera denna data så snabbar cidaemon.exe upp sökprocessen och hjälper användare att hitta behövda filer och data snabbare. Denna fil är en viktig del av windowssystemet, så vi rekommenderar inte att stänga ner den. Men cidaemon.exe är inte en väsentlig windowsfil, så att stänga ner den kommer inte att försämra din dators prestanda.

FARA!

Hackare blir mer och mer uppfinningsrika, och döper ibland sina virus, trojaner, skadeprogram och andra skadliga skapelser till namn som tillhör legitima windowsprocesser. Om du inte har ett pålitligt skydd mot spionprogram eller om ditt säkerhetsprogram är utdaterat så kan du enkelt ladda ner skadeprogram som använder cidaemon.exe som filnamn för att gömma sin närvaro i systemet. För att förebygga infiltrationen av sådana program så rekommenderar vi att installera genuina och pålitliga antispionverktyg. För att skanna filen cidaemon.exe och se till att den är säker så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-cidaemon-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara