Vad är ccSvcHst.exe? Ska jag bort det?

ccSvcHst.exe

ccSvcHst.exe är en legitim fil som läggs till i systemet när användare installerar produkter som utvecklats av Symantec Corporation (Norton Antivirus, Norton Firewall etc.). Men säkerhetsexperter kategoriserar även denna fil som en oväsentlig systemprocess som kan avslutas om användaren beslutar att göra det. ccSvcHst.exe ligger i mappen C:\Program Files och tar upp cirka 130,250 bytes i diskutrymme. När denna fil körs så skickar den data via LAN eller en annan internetanslutning. C:\Program Files är inte en kärnfil i Windows och körs därför i bakgrunden av Windows-processer.

FARA!

Ibland så maskerar sig virus och andra cyberhot som genuina och legitima operationsprocesser i Windows för att gömma sig och förebygga sin borttagning. Om din ccSvcHst.exe inte ligger i C:\Program Files så finns det en stor chans att denna körbara fil är ett virus. Om du har den minsta misstanke om att denna fil är skadlig så bör du inte slösa tid, utan kolla den med detta verktyg: RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om ccSvcHst.exe

Filer
Mjukvara