Vad är ccSvcHst.exe? Ska jag bort det?

ccSvcHst.exe

ccSvcHst.exe är en legitim fil som läggs till i systemet när användare installerar produkter som utvecklats av Symantec Corporation (Norton Antivirus, Norton Firewall etc.). Men säkerhetsexperter kategoriserar även denna fil som en oväsentlig systemprocess som kan avslutas om användaren beslutar att göra det. ccSvcHst.exe ligger i mappen C:\Program Files och tar upp cirka 130,250 bytes i diskutrymme. När denna fil körs så skickar den data via LAN eller en annan internetanslutning. C:\Program Files är inte en kärnfil i Windows och körs därför i bakgrunden av Windows-processer.

FARA!

Ibland så maskerar sig virus och andra cyberhot som genuina och legitima operationsprocesser i Windows för att gömma sig och förebygga sin borttagning. Om din ccSvcHst.exe inte ligger i C:\Program Files så finns det en stor chans att denna körbara fil är ett virus. Om du har den minsta misstanke om att denna fil är skadlig så bör du inte slösa tid, utan kolla den med detta verktyg: RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara