Vad är ccSvcHst.exe? Ska jag bort det?

ccSvcHst.exe

ccSvcHst.exe är en legitim fil som läggs till i systemet när användare installerar produkter som utvecklats av Symantec Corporation (Norton Antivirus, Norton Firewall etc.). Men säkerhetsexperter kategoriserar även denna fil som en oväsentlig systemprocess som kan avslutas om användaren beslutar att göra det. ccSvcHst.exe ligger i mappen C:\Program Files och tar upp cirka 130,250 bytes i diskutrymme. När denna fil körs så skickar den data via LAN eller en annan internetanslutning. C:\Program Files är inte en kärnfil i Windows och körs därför i bakgrunden av Windows-processer.

FARA!

Ibland så maskerar sig virus och andra cyberhot som genuina och legitima operationsprocesser i Windows för att gömma sig och förebygga sin borttagning. Om din ccSvcHst.exe inte ligger i C:\Program Files så finns det en stor chans att denna körbara fil är ett virus. Om du har den minsta misstanke om att denna fil är skadlig så bör du inte slösa tid, utan kolla den med detta verktyg: RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara