ByteFence-omdirigeringar. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Webbläsarkapare
12

ByteFence från Byte Technologies marknadsförs som ett kraftfullt antiskadeprogram som ska ta bort allvarliga datorhot, till exempel trojaner, maskar, spionprogram, skräpprogram och så vidare. Oavsett att denna app är legitim så har den dock nyligen inkluderats i kategorierna potentiellt oönskade program (PUP) och webbläsarkapare. Detta på grund av en viktig anledning – dess utvecklare har börjat sprida det via tredjepartsmjukvara som en valbar komponent. Dessa faktum och vissa andra detaljer relaterade till detta program har uppmuntrat oss att skriva en artikel om ByteFence.

Kan jag lita på ByteFence?

Ja, du kan lita på ByteFence eftersom det är ett legitimt antiskadeprogram. Vi anser självklart att det finns massor av pålitligare antispionprogram, såsom SpyHunter, STOPzilla eller Malwarebytes, men det är känt att detta program inte är skadligt. Säkerhetsexperter hävdar dock att det bör inkluderas i kategorin ”potentiellt oönskade program” av flera anledningar:

 • Oschysst distributionsstrategi: ByteFence kan laddas ner som en valbar komponent till andra gratisprogram, såsom nedladdningsassistenter, PDF-skapare, videonströmningsmjukvara, videoinspelningsmjukvar och andra appar.
 • Förmåga att ändra systeminställningar: När kaparen ByteFence kommer in i ett system lägger det vanligtvis in sin add-on i alla webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.). Vidare kan det ändra startsida, förvald sökmotor, sida vid ny flik, bokmärken och favoritlista. I de flesta fall marknadsför det Search.bytefence.com. Oavsett att man säger att denna sökmotor drivs av Yahoo, kan den orsaka kommersiella annonser i sina sökresultat, som kan leda till omdirigeringar till osäkra webbsidor.
 • Förmåga att bevaka folks surfaktiviteter: När du går med på att göra ByteFence till din förvalda sökmotor och startsida får detta program möjligheten att bevaka dig. Vanligtvis samlar det in information om folks surfvanor, såsom mest använda söktermer, mest besökta webbsidor, information du skriver in på dina favoritsidor och så vidare.

Trots att själva programmet inte är skadligt rekommenderar säkerhetsexperter att man tar bort kaparen ByteFence från systemet. Annars kan du sätta dig själv i riskzonen. Var försiktig och låt dig inte omdirigeras från ByteFence till dess affilierade webbsidor. Om du precis har lagt märke till att din webbläsare har modifierats i denna PUP bör du ladda ner Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram och köra en full systemskanning. Detta hjälper till att fixa din dator med endast ett klick.Search.bytefence.com browser hijacker

Hur kan jag installera detta program på min dator?

Som vi redan nämnt kan du ladda ner Bytefence till ditt PC-system från dess officiella webbsida. När det kommer till operationsprinciper liknar ByteFence AVG anti-virus, som också är känt för sin förmåga att installera relaterade verktygsrader och genomföra systemändringar. Att ta bort antiskadeprogrammet ByteFence hjälper dig dessvärre inte med att få bort viruset Search.bytefence.com från systemet. Om du vill undvika det bör du vara väldigt försiktig när du installerar detta antiskadeprogram, eftersom det erbjuder dig att ändra startsida och förvald sökmotor under installationsprocessen. För att förebygga installation av mjukvarupaket bör du alltid välja Avancerad eller Anpassad installation när du ska installera gratisprogram (nedladdningsassistenter, PDF-skapare, videoströmningsmjukvara och liknande gratisappar), för att sedan vägra installationen av ‘valbara nedladdningar’.

Ta bort omdirigeringsviruset Bytefence och fixa din dator:

ByteFence kan tas bort med ett välrenommerat antispionprogram eller manuellt. Det är viktigt att bli av med alla motparter eftersom de kan få denna webbläsarkapare att kontinuerligt dyka upp igen. Det enklaste sättet att göra detta på är att välja automatiskt borttagning av Search.bytefence.com. Som hjälp för att fixa din dator rekommenderar säkerhetsexperter flera antispionverktyg. De har alla testats och visat perfekta resultat för att radera denna kapare och ta bort den från systemet.

Du kan ta bort ByteFence automatiskt med hjälp av ett av dessa program: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort ByteFence-omdirigeringar, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera ByteFence-omdirigeringar. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Omnämningar i pressen om Reimage

Manuell ByteFence Borttagningsguide för omdirigeringar:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence från system med Windows

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs).Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera ByteFence och relaterade program
  Leta här efter ByteFence eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'
 5. Ta bort ByteFence från Windows genvägar
  Högerklicka på genvägen för Mozilla Firefox och välj Properties. Högerklicka på webbläsarens ikon och välj 'Properties'
 6. Gå till fliken för Shortcut och titta i fältet Target. Radera skadliga URL-adresser som är relaterade till ditt virus. Välj fliken 'Shortcut' och radera 'http://isearch.babylon.com...' eller andra misstänksamma URL-adresser

Upprepa stegen som ges ovan med alla dina webbläsares genvägar, inklusive Internet Explorer och Google Chrome.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence från system med Mac OS X

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter ByteFence eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash.Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence från Internet Explorer (IE)

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter ByteFence och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av ByteFence. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence-omdirigering från Microsoft Edge

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör ByteFence vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence från Mozilla Firefox (FF)

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här ByteFence och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på menyn (övre högra hörnet), välj Options General.
 4. Radera här skadliga URL-adresser och skriv in en föredragen webbsida, eller klicka Restore to default.
 5. Klicka OK för att spara dessa ändringar. När du är i fliken 'General' så ska du radera skadliga URL-adresser från sektionen 'Home Page' eller klicka på knappen 'Restore to Default'. Klicka på 'OK' för att spara ändringarna
 6. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 7. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av ByteFence. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence från Google Chrome

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här ByteFence och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Ändra din startsida och föredragna sökmotor om de ändrats av ditt virus
  Klicka på menyikonen och välj Settings.
 4. Leta här efter Open a specific page or set of pages under alternativet On startup och klicka på Set pages. Efter att ha klickat på menyn och 'Settings', välj $s
 5. Du bör nu se ett annat fönster. Radera här skadliga söksidor och skriv in en som du vill använda som din startsida. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 6. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 7. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 8. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 9. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 10. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av ByteFence. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort ByteFence från Safari

Reimage är ett verktyg för att hitta skadeprogram.
Du kommer behöva köpa en Full version för att ta bort infektioner.
Mer information om Reimage.

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter ByteFence och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen. Välj här Preferences som den visades tidigare och välj General.
 4. Titta här på fältet Homepage. Om det ändrats av ByteFence tar du bort den oönskade länken och skriver in en som du vill använda för dina sökningar. Kom ihåg att inkludera "http://" innan du skriver in adressen för sidan. När du är i 'General' raderar du skadliga URL-adresser och skriver in ditt önskade domännamn
 5. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 6. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för ByteFence. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'
Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med ByteFence registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware.
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Källa: http://www.2-spyware.com/remove-bytefence-redirect.html

Borttagning guider på andra språk