Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort omdirigeringar från Buzzdock (Guide för Virusborttagning)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Webläsar plugins

Kan jag lita på viruset Buzzdock?

Tekniskt sett är viruset Buzzdock ett potentiellt oönskat program som används för att generera inkomster från betalt-per-klick. Väl inne i systemet kan denna webbläsarkapar- och annonsprogramshybrid ockupera alla webbläsare börja visa kommersiella annonser. Buzzdock-annonser är vanligtvis fyllda med prisjämförelser och ”erbjudanden”, så det kommer inte som någon överraskning att hundratals personer redan har blivit övertygade av dem. Har du dock tänkt på vilka typer av sidor du kan omdirigeras till av Buzzdock-annonser? Vanligtvis marknadsför såna här program tvivelaktiga tredjepartssidor som är redo att göra vad som helst för att öka sin popularitet. Enligt majoriteten av alla PC-säkerhetsexperter kan viruset Buzzdock dessutom modifiera dina webbläsare utan din tillåtelse. Notera att du kan se en relaterad sökmotor i alla webbläsare, inklusive Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari och andra. Oavsett hur pålitlig denna relaterade sökmotor verkar (Search.buzzdock.com), bör du undvika den. Tekniskt sett är det en webbläsarkapare som kan visa ändrade sökresultat som fyllts med missvisande länkar och popup-annonser.

Notera att du kan börja se Buzzdock-annonser i din webbläsare som från ingenstans eller efter att du laddat ner detta program från dess officiella webbplats. Självklart rekommenderar vi att du ignorera dess påståenden om att det är ett fördelaktigt verktyg som samlar in och tillhandahåller sökresultat från alla dina favoritsidor på en plats. Dessvärre är detta program helt värdelöst, eftersom det inte tillhandahåller några relevanta sökresultat. Om du är intresserad av att veta hur denna app kan dyka upp på din dator utan ditt direkta medgivande, bör du komma ihåg metoden ’bundling’. Skadeprogrammet Buzzdock kan läggas till i nästan alla gratisprogram och spridprogram, så du måste hålla koll på installationsprocessen för att se de små ”varningarna” om det. Mer information om att förebygga detta PUP hittar du nedan. Om du har störts av Buzzdock-annonser varje gång du söker på webben bör du inte ödsla tid, utan ta bort detta virus från din dator. Oroa dig inte, för borttagning av Buzzdock är inte komplicerat, speciellt inte om du använder ett pålitligt antispionprogram. Se dock till att du uppdaterat det innan du kör det för att vara 100% säker på att du helt blir av med denna hybrid av annonsprogram och webbläsarkapare.

The picture showing Buzzdock PUP website

Vad vill viruset Buzzdock?

Dessvärre vill inte Buzzdock tillhandahålla dig med riktiga erbjudanden eller relevanta sökresultat. Denna webbläsarkapare/annonsprogram vill få din uppmärksamhet och få dig att klicka på innehållet det erbjuder, vilket är anledningen till att webbläsartillägget Buzzdock bevakar dina surfaktiviteter. Det bevakar vilka webbplatser du besöker, vad du söker efter, vad du nyligen laddade ner till datorn och så vidare. Baserat på denna information sätter det ihop riktade annonser och sökresultat som sedan visas för dig. Uppenbarligen attraherar sådana skräddarsydda annonser offrets uppmärksamhet och lockar denna att klicka på dem. Dessa annonser är dock designade för att genomföra omdirigeringar till förbestämda tredjepartssidor, som kan vara mycket osäkra. Enligt rapporter mottar omdirigeringsviruset Buzzdock intäkter från betalt-per-klick när de tvingar folk att besöka tredjepartssidor. Vänligen bli inte offer för denna teknik för affilierad marknadsföring, och ta bort Buzzdock från din dator DIREKT. Du kan enkelt avinstallera det med hjälp av ett välrenommerat antispionprogram, såsom ReimageIntego.

Hur kan detta annonsprogram kapa min dator?

Om du vill hålla din dator säker från kaparen Buzzdock måste du ha i åtanke att många gratis program är fyllda med ytterligare komponenter (add-ons, insticksprogram, verktygsrader och tillägg) som presenteras som ”rekommenderade nedladdningar” under installationen av gratisprogrammet. Säkerhetsexperter varnar dock att man bör avböja sådana rekommenderade tillägg. Notera att ytterligare komponenter kan läggas till i både pålitliga och väldigt misstänkta gratis program; om du beslutar att installera ett gratis program på din dator bör du därför alltid välja Avancerad eller Anpassad installation (INTE Snabb, Enkel, Standard eller Express), noggrant kolla alla alternativ och avbocka de som hävdar att du går med på att installera ytterligare komponenter.

Hur tar jag bort Buzzdock-annonser från mina sökningar?

Buzzdock-annonser orsakas av en tvivelaktiga add-on för webbläsare som aktivt har spridits med hjälp av bundling. Det verkar som att detta program inte bara sprids med hjälp av en tvivelaktig teknik. En annan störande sak som är relaterad till det är att det marknadsförs i ett paket med tvivelaktiga komponenter som vanligtvis kallas hjälpobjekt för webbläsare eller BHO. För att eliminera denna datorparasit för gott kan du antingen följa den manuella borttagningsguiden för Buzzdock som tillhandahålls nedan, eller använda en automatiskt borttagning. Om du vill använda ett automatiskt verktyg för borttagning av spionprogram för att bli av med denna kapare, bör du överväga att installera ett av de antispionprogram vi rekommenderar. Du kan använda ett av följande program:

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Buzzdock-omdirigeringar ögonblicksbild
Buzzdock-omdirigeringar ögonblicksbildBuzzdock-omdirigeringar ögonblicksbild
Buzzdock-omdirigeringar ögonblicksbild

Manuell Buzzdock Borttagningsguide för omdirigeringar:

Ta bort Buzzdock från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera Buzzdock och relaterade program
  Leta här efter Buzzdock eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'
 5. Ta bort Buzzdock från Windows genvägar
  Högerklicka på genvägen för Mozilla Firefox och välj Properties. Högerklicka på webbläsarens ikon och välj 'Properties'
 6. Gå till fliken för Shortcut och titta i fältet Target. Radera skadliga URL-adresser som är relaterade till ditt virus. Välj fliken 'Shortcut' och radera 'http://isearch.babylon.com...' eller andra misstänksamma URL-adresser

Upprepa stegen som ges ovan med alla dina webbläsares genvägar, inklusive Internet Explorer och Google Chrome.

Ta bort Buzzdock från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Buzzdock eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort Buzzdock från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Buzzdock och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Buzzdock. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort Buzzdock-omdirigering från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör Buzzdock vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort Buzzdock från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här Buzzdock och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på menyn (övre högra hörnet), välj Options General.
 4. Radera här skadliga URL-adresser och skriv in en föredragen webbsida, eller klicka Restore to default.
 5. Klicka OK för att spara dessa ändringar. När du är i fliken 'General' så ska du radera skadliga URL-adresser från sektionen 'Home Page' eller klicka på knappen 'Restore to Default'. Klicka på 'OK' för att spara ändringarna
 6. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 7. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Buzzdock. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort Buzzdock från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här Buzzdock och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Ändra din startsida och föredragna sökmotor om de ändrats av ditt virus
  Klicka på menyikonen och välj Settings.
 4. Leta här efter Open a specific page or set of pages under alternativet On startup och klicka på Set pages. Efter att ha klickat på menyn och 'Settings', välj $s
 5. Du bör nu se ett annat fönster. Radera här skadliga söksidor och skriv in en som du vill använda som din startsida. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 6. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 7. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 8. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 9. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 10. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Buzzdock. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort Buzzdock från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter Buzzdock och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen. Välj här Preferences som den visades tidigare och välj General.
 4. Titta här på fältet Homepage. Om det ändrats av Buzzdock tar du bort den oönskade länken och skriver in en som du vill använda för dina sökningar. Kom ihåg att inkludera "http://" innan du skriver in adressen för sidan. När du är i 'General' raderar du skadliga URL-adresser och skriver in ditt önskade domännamn
 5. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 6. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Buzzdock. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-buzzdock-redirect.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om Buzzdock redirect