Betyg:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security recension, gratis nedladdning

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Antivirus

BullGuard Mobile Security är en kraftfull antivirusapp som designades för Android-enheter. Den utlovar komplett skydd med antistöldkontroller, snabb antivirusskanning, spam-förhindring och föräldraskydd. Som du säkert redan förstått så släpptes BullGuard Mobile Security av BullGuard, vilket kan beskrivas som ett av de snabbast växande märkena på marknaden idag. Vi har redan recenserat BullGuard Internet Security, vilket, enligt våra experter, är ett utmärkt verktyg för att förhindra infiltration av virus eller när man måste ta bort dem. Det kan även hjälpa dig att undvika identitetsstöld och andra problem som enkelt kan iscensättas av diverse cyberhot nuförtiden. Det verkar som att BullGuard Mobile Security verkar på ett identiskt sätt – det skyddar en telefon från virus och andra skadliga program; det kan enkelt hitta alla skadliga appar som redan gömmer sig i systemet; det erbjuder en utmärkt brandvägg och föräldrakontroller; det ger dig möjlighet att använda BullGuards professionella kundtjänst 24/7, och så vidare. Dessvärre så finns det ingen gratis version av BullGuard Mobile Security ännu. Efter att man köpt dess licens så kan man dock använda det på tre olika apparater samtidigt. För att summera så är det ett utmärkt verktyg för att skydda mobila enheter som kör operativsystemet Android.

Recension av BullGuard Mobile Security från UtanVirus efterforskningscenter:

Det första vi lade märke till efter att vi beslutat att ladda ner BullGuard Mobile Security till vår mobila enhet är hur bra dess spam-filter fungerar – antiviruset blockerade flera SMS som hade stört oss under en tid. När vi installerat det så startade vi progammet för att göra en skanning som enbart tog några sekunder. Notera att du kan schemalägga BullGuard Mobile Securitys skanningar och kolla din enhet i enlighet med dina behov. Vi rekommenderar faktiskt att använda denna funktion eftersom processen kan sakta ner din telefon något. När programmet genomfört sin skanning så levererar den informativa skanningsresultat och ger dig möjlighet att fixa systemet genom att eliminera farliga eller osäkra appar från den. Vi tror att du kommer vara kapabel att ta bort virus med BullGuard Mobile Security utan problem eftersom varje steg tydligt förklaras. Föresten, detta mobila antivirus har en annan utmärkt funktion – det är förberett för att hjälpa folk att backa upp sina viktiga filer på BullGuards servrar. Om du någonsin hört talas om gisslanprogram så vet du att de enkelt kan blockera dina kontakter, foton, musikfiler och annan viktig data. Efter att du laddat ner BullGuard Mobile Security till din enhet så kan du glömma dessa faror eftersom detta program ger dig möjliget att rädda dina filer och undvika ytterligare problem. Avslutningsvis så är vi lättade över att upptäcka att BullGuard Mobile Security uppdaterar sig självt när telefonen kopplas upp mot internet, så du kan inte glömma att göra det.

Så varför bör jag välja BullGuard Mobile Security?

Om du vill hålla din telefon eller en annan Android-enhet säker så bör du definitivt överväga BullGuard Mobile Security. Oavsett att många fortfarande tror att det är bortkastat att spendera pengar på mobila antivirus så bör du veta att virus släpps dagligen och att den mobila marknaden blir större och större.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
BullGuard Mobile Security Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
BullGuard Mobile Security Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using BullGuard Mobile Security, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
BullGuard Mobile Security är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren BullGuard Mobile Security.
BullGuard Mobile Security ögonblicksbild
BullGuard Mobile Security ögonblicksbild
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Ugnius Kiguolis är en professionell virusanalytiker och även grundare och ägare av Utanvirus.se. Nu tar han över som chefsredaktör.  Ugnius grundade Utanvirus.se 2004 för att öka den allmänna medvetenheten kring nätkriminalitet.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Recensioner på andra språk

Din åsikt om BullGuard Mobile Security