Bullguard Internet Security recension, gratis nedladdning

Bullguard Internet Security är en hyfsad antivirusapplikation som släpptes av ett brittiskt säkerhets- och mjukvaruprogram kallat Bullguard. Den senaste versionen erbjuder Beteende- och Signaturbaserad bevakning som lovar att skydda datorer mot en rad olika skadeprogram, så som spionprogram, gisslanprogram och diverse kapare. Bullguard free kommer även med Förälderläge, Avancera Backup, Brandvägg, Spamfilter, Sårbarhetsskanner och PC-optimerare. Bullguards skannare är designat för att hitta utdaterad mjukvara och undvika farliga attacker, medan PC-optimeraren erbjuder optimisering av diskutrymme, register och uppstart. Bullguards bonus är att dess senaste Internet Security-version nu är kompativel med Windows 8.

Bullguard recension av 2spyware efterforskningscenter:

2spywares team har noggrant testat Bullguard Internet Security på flera system med olika infektioner. Vi måste erkänna att vi hade lite problem när vi installerade programmet på systemet, så det tog flera timmar för oss att slutföra processen. Men när det väl var installerat på systemet så såg programmet lättanvändligt ut: Bullguard skanning har lättförstått gränssnitt och huvudfönstret verkade väldigt enkelt. Det är fyllt med endast tre stora knappar som erbjuder att kolla säkerhetsstatus, starta skanningar och starta backuper. Men användare kan enkelt använda verktygsfältet för att genomföra andra saker, så som föräldrakontroll och spamfiler, om denne finner det nödvändigt.

Enligt våra testresultat så är den starkaste komponenten av Bullguard Internet Security dess blockering av skadeprogram – programmet hittade runt 90% av våra prover. Det funkade även rätt bra med upptäckt av virus, och fångade runt 70% av virusen. Det visar att du kan fixa din PC med Bullguard utan problme. Men mjukvaran hade problem med att fånga virusprov som använde rootkit-teknologi, precis som dess brandvägg som misslyckades i de flesta av testerna. Dessutom så kan Bullguards skannare sakta ner systemet.

Så varför bör jag ladda ner Bullguard?

För att summera så är Bullguard ett dugligt antiskadeprogram som verkligen har förbättrats under åren. Dess starkaste förmåga är att blockera skadeprogram och virus. Men det måste fortfarande arbeta med att komma bortom det grundläggande och bli mycket bättre på att fånga rootkits och sofistikerade cyberhot.

Om utvecklaren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert i kampen mot skadlig kod, virus och spionprogram...

Kontakta Linas Kiguolis
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk