Vad är bridge.dll? Ska jag bort det?

Bridge.dll är en fil som hjälper webläsaren (Browser Helper Object, HBO) som vanligtvis finns i C:\Widnwos\System32 mappen. Precis som alla andra BHO’s så körs filen varje gång användaren startar sin webläsare och den stoppas inte av en personlig brandvägg eftersom denna fil också kommer identifieras som en webläsare. Enligt vissa källor så kan bridge.dll modifieras av spyware och adware.

Det finns många sätt som bridge.dll kan användas – den kan användas för att avlyssna en webläsare, avsluta viktiga processer och ta bort filerna. Vi rekommenderar att du tar bort bridge.dll ifrån din dator. Men du borde inte göra det manuellt om du inte är professionell och inte har nog med kunskap om datorer. Så du borde försöka köra en full system skanning med automatiserade borttagnings verktyg. Vi rekommenderar Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara