Vad är bridge.dll? Ska jag bort det?

Bridge.dll är en fil som hjälper webläsaren (Browser Helper Object, HBO) som vanligtvis finns i C:\Widnwos\System32 mappen. Precis som alla andra BHO’s så körs filen varje gång användaren startar sin webläsare och den stoppas inte av en personlig brandvägg eftersom denna fil också kommer identifieras som en webläsare. Enligt vissa källor så kan bridge.dll modifieras av spyware och adware.

Det finns många sätt som bridge.dll kan användas – den kan användas för att avlyssna en webläsare, avsluta viktiga processer och ta bort filerna. Vi rekommenderar att du tar bort bridge.dll ifrån din dator. Men du borde inte göra det manuellt om du inte är professionell och inte har nog med kunskap om datorer. Så du borde försöka köra en full system skanning med automatiserade borttagnings verktyg. Vi rekommenderar Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara