Vad är bobrowser.exe? Ska jag bort det?

av Ugnius Kiguolis - -

bobrowser.exe är den huvudsakliga körbara filen för BoBrowser [BoBrowser], som är känd som en väldigt jobbig webbläsarkapare. När den har infiltrerat systemet så kapar BoBrowser alla webbläsare och börjar med affilierad marknadsföring och andra misstänkta aktiviteter. Exakt vad är det som genomförs av detta program? Först av allt så kan det enkelt blockera alla legitima sökmotorer, inklusive Google, Yahoo och Bing, genom att ersätta startsidan och den förvalda sökmotorn med isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com]. Utöver det så kan BoBrowser även visa folk ändrade sökresultat och sedan omdirigera dem till sina affilierade webbsidor. Det finns inga garantier för att alla webbsidor som marknadsförs med hjälp av sådana tekniker är säkra, så vi vill varna dig om att du bör vara väldigt försiktig med alla omdirigeringar från BoBrowser. Om du precis har upptäckt bobrowser.exe i din Aktivitetshanterare så bör du skanna din dator med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att hitta BoBrowsers filer som kan gömma sig i din dator.

bobrowser.exe och andra misstänkta filer som tillhör detta program kan installeras på din dator bakom din rygg. Detta eftersom BoBrowser och resten av webbläsarkaparna, annonsprogrammen och de potentiellt oönskade programmen aktivt kan spridas i ett paket med gratisprogram och spridprogram. För att undvika detta bör du börja bevaka installationen av gratisprogram genom att välja Avancerad eller Anpassad installation. Vidare så ska du se till att noggrant följer varje installationssteg för gratisprogrammet och väljer bort alla alternativ som säger att du vill ändra din PC:s inställningar och börja använda BoBrowser för dina sökningar.

Om du tror att du redan råkat ut för detta så bör du ladda ner Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram utan att dröja. Efter att ha gjort det så ska du se till att skanna din dator med det och ta bort alla misstänkta filer.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara