Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Ta bort viruset Bitcoin

12

Bitcoin virus (kan även hittas som BitcoinMiner eller Bitcoin Mining virus) är en skadlig trojan som infiltrerar datorer och får dem att köra de komplexa övningar som genererar bitcoins för dess skapare. För de som inte redan har hört om det så kan vi säga att Bitcoin är en virtuell valuta som redan har nått ett cirkulationsvärde på 11 miljoner. Dess marknadsvärde tros ligga på $1,4 miljarder för tillfället, och ett ökande antal företag accepterar den. Denna marknad inte skapas genom en centrala monetär myndighet, utan genom datorer som genomför CPU-intensiva cryptokalkyleringar, och bluffmakare har börjat använda virus för att generera Bitcoins illegalt. I grunden så kan du knappt märka av att din dator infekterats av Bitcoin virus. Enligt experter så fungerar skadeprogammet endast när användaren inte användare datorn. Men du kan hålla ett öga på din PC´s hastighet eftersom det sägs att viruset använder en stor del av datorns CPU när Bitcoin virus infiltrerat den.

HUR KAN JAG INFEKTERAS AV BITCOIN VIRUS?

Enligt säkerhetsexperter så sprids Bitcoin virus mestadels via Skype, men man har även upptäckt det på andra sociala nätverk, så var försiktig med det. Vanligtvis så litar detta virus på spam-meddelanden som hävdar att ”detta är mitt favoritkort på dig” och inkluderar en skadlig fil. Självklart så vill viruset övertyga sina offer att ladda ner filen till deras datorer. Om du vill undvika Bitcoin virus så ska du hålla dig borta från sådana meddelanden. När ett offer laddar ner ”fotot” så släpper han inte bara in skadliga filer i sitt system, utan tillåter även viruset att koppla upp PC´n till ett kommandocenter. När det är inne och aktivt så omvandlar Bitcoin virus den infekterade maskinen till en Bitcoin-generator. Men det kan även designas för att stjäla bannkinformation, spara tryck på tangentbordet eller ladda ner fler skadeprogram till PC´n. Det är därför som du måste ta bort Bitcoin virus så fort de kommer in i din PC.

HUR TAR MAN BORT BITCOIN VIRUS?

Om du tror att din dator kan ha infekterats av Bitcoin virus så bör du omedelbart skanna den med uppdaterad antispionmjukvara, så som Malwarebytes Anti Malware eller SpyHunter. Kolla systemet omedelbart efter att du märkt att din maskin har blivit långsam och att dess kylare har börjat arbeta mer aktivt när du inte använder den.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Bitcoin virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för Bitcoin virus Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för Bitcoin virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Bitcoin virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Bitcoin virus. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Bitcoin virus (2016-04-18)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Bitcoin virus (2016-04-18)
Bitcoin virus ögonblicksbild
Bitcoin virus ögonblicksbild
Manuell Bitcoin Borttagningsguide

Metod 1. Ta bort Bitcoin med Safe Mode with Networking

Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking
Windows 7 / Vista / XP
 • Klicka på Start Shutdown Restart OK.
 • När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
 • Välj Safe Mode with Networking från listan
Välj 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
 • Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
 • När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings.
Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
Steg 2: Ta bort Bitcoin

Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner SpyHunter eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av Bitcoin

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.


Metod 2. Ta bort Bitcoin med System Restore

Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt
Windows 7 / Vista / XP
 • Klicka på Start Shutdown Restart OK.
 • När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
 • Välj Command Prompt från listan
Välj 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
 • Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
 • När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings.
Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
 • När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
 • Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
 • När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av Bitcoin. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
 • Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen

Komplett borttagning av Bitcoin

Efter att ha återställt ditt system så bör du ta bort alla skadliga filer som tillhör Bitcoin, eftersom de fortfarande finns på din dator. För detta laddar du ner SpyHunter och skannar din PC.

Om du har individuella filer att avkryptera så är det nu dags att använda funktionen Windows Previous Versions. För detta väljer du en fil, högerklickar på den och väljer Properties. Gå nu till fliken Previous Versions och leta efter din fils återställningspunkt. Välj den om den finns och klicka på Restore. Notera! Denna metod fungerar endast efter att du har aktiverat funktionen System Restore. Om ditt gisslanprogram är designat för att ta bort Shadow Volume Copies filer så kan det dessutom inte fungera för dig. Om så är fallet, prova Photorec eller R-studio..

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Bitcoin virus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
%AppDatabtc.exe
%System%miner.exe

Ta bort registervärden:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun] btc = "%AppData%btc.exe"

Ta bort filer:
%AppDatabtc.exe
%System%miner.exe

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook