Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Ta bort viruset Bitcoin (Borttagningsinstruktioner) - jan 2021 uppdatering

av Jake Doevan - - | Typ: Trojaner

Vad vet vi om Bitcoin virus?

Bitcoin virus

Bitcoin virus (kan även hittas som BitcoinMiner eller Bitcoin Mining virus) är en skadlig trojan som infiltrerar datorer och får dem att köra de komplexa övningar som genererar bitcoins för dess skapare.

För de som inte redan har hört om det så kan vi säga att Bitcoin är en virtuell valuta som redan har nått ett cirkulationsvärde på 11 miljoner. Dess marknadsvärde tros ligga på $1,4 miljarder för tillfället, och ett ökande antal företag accepterar den. Denna marknad inte skapas genom en centrala monetär myndighet, utan genom datorer som genomför CPU-intensiva cryptokalkyleringar, och bluffmakare har börjat använda virus för att generera Bitcoins illegalt.

I grunden så kan du knappt märka av att din dator infekterats av Bitcoin virus. Enligt experter så fungerar skadeprogammet endast när användaren inte användare datorn. Men du kan hålla ett öga på din PC´s hastighet eftersom det sägs att viruset använder en stor del av datorns CPU när Bitcoin virus infiltrerat den.

Bitcoin virus

Hur kan jag infekteras av Bitcoin virus?

Enligt säkerhetsexperter så sprids Bitcoin virus mestadels via Skype, men man har även upptäckt det på andra sociala nätverk, så var försiktig med det. Vanligtvis så litar detta virus på spam-meddelanden som hävdar att ”detta är mitt favoritkort på dig” och inkluderar en skadlig fil.

Självklart så vill viruset övertyga sina offer att ladda ner filen till deras datorer. Om du vill undvika Bitcoin virus så ska du hålla dig borta från sådana meddelanden. När ett offer laddar ner ”fotot” så släpper han inte bara in skadliga filer i sitt system, utan tillåter även viruset att koppla upp PC´n till ett kommandocenter.

När det är inne och aktivt så omvandlar Bitcoin virus den infekterade maskinen till en Bitcoin-generator. Men det kan även designas för att stjäla bannkinformation, spara tryck på tangentbordet eller ladda ner fler skadeprogram till PC´n. Det är därför som du måste ta bort Bitcoin virus så fort de kommer in i din PC.

Hur tar man bort Bitcoin virus?

Om du tror att din dator kan ha infekterats av Bitcoin virus så bör du omedelbart skanna den med uppdaterad antispionmjukvara, så som Malwarebytes eller ReimageIntego. Kolla systemet omedelbart efter att du märkt att din maskin har blivit långsam och att dess kylare har börjat arbeta mer aktivt när du inte använder den.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Bitcoin virus ögonblicksbild
Bitcoin virus ögonblicksbildBitcoin virus ögonblicksbildBitcoin virus ögonblicksbild
Bitcoin virus ögonblicksbild

Manuell Bitcoin Borttagningsguide för virus:

Ta bort Bitcoin med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort Bitcoin

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner ReimageIntego eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av Bitcoin

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Ta bort Bitcoin med System Restore

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Command Prompt från listan Välj 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
  1. När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  2. Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  3. När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av Bitcoin. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
  4. Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen
  Så fort du har återställt ditt system till ett tidigare stadium, ladda ner och skanna din dator med ReimageIntego och se till att borttagningen av Bitcoin lyckas.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från Bitcoin och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-bitcoin-virus.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om Bitcoin virus