Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Ta bort viruset Bitcoin (Borttagningsinstruktioner) - Aug 2019 uppdatering

av Jake Doevan - - | Typ: Trojaner

Vad vet vi om Bitcoin virus?

Bitcoin virus

Bitcoin virus (kan även hittas som BitcoinMiner eller Bitcoin Mining virus) är en skadlig trojan som infiltrerar datorer och får dem att köra de komplexa övningar som genererar bitcoins för dess skapare.

För de som inte redan har hört om det så kan vi säga att Bitcoin är en virtuell valuta som redan har nått ett cirkulationsvärde på 11 miljoner. Dess marknadsvärde tros ligga på $1,4 miljarder för tillfället, och ett ökande antal företag accepterar den. Denna marknad inte skapas genom en centrala monetär myndighet, utan genom datorer som genomför CPU-intensiva cryptokalkyleringar, och bluffmakare har börjat använda virus för att generera Bitcoins illegalt.

I grunden så kan du knappt märka av att din dator infekterats av Bitcoin virus. Enligt experter så fungerar skadeprogammet endast när användaren inte användare datorn. Men du kan hålla ett öga på din PC´s hastighet eftersom det sägs att viruset använder en stor del av datorns CPU när Bitcoin virus infiltrerat den.

Bitcoin virus

Hur kan jag infekteras av Bitcoin virus?

Enligt säkerhetsexperter så sprids Bitcoin virus mestadels via Skype, men man har även upptäckt det på andra sociala nätverk, så var försiktig med det. Vanligtvis så litar detta virus på spam-meddelanden som hävdar att ”detta är mitt favoritkort på dig” och inkluderar en skadlig fil.

Självklart så vill viruset övertyga sina offer att ladda ner filen till deras datorer. Om du vill undvika Bitcoin virus så ska du hålla dig borta från sådana meddelanden. När ett offer laddar ner ”fotot” så släpper han inte bara in skadliga filer i sitt system, utan tillåter även viruset att koppla upp PC´n till ett kommandocenter.

När det är inne och aktivt så omvandlar Bitcoin virus den infekterade maskinen till en Bitcoin-generator. Men det kan även designas för att stjäla bannkinformation, spara tryck på tangentbordet eller ladda ner fler skadeprogram till PC´n. Det är därför som du måste ta bort Bitcoin virus så fort de kommer in i din PC.

Hur tar man bort Bitcoin virus?

Om du tror att din dator kan ha infekterats av Bitcoin virus så bör du omedelbart skanna den med uppdaterad antispionmjukvara, så som Malwarebytes eller Reimage. Kolla systemet omedelbart efter att du märkt att din maskin har blivit långsam och att dess kylare har börjat arbeta mer aktivt när du inte använder den.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Bitcoin virus ögonblicksbild
Bitcoin virus ögonblicksbildBitcoin virus ögonblicksbildBitcoin virus ögonblicksbild

Manuell Bitcoin Borttagningsguide för virus:

Ta bort Bitcoin med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort Bitcoin

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner Reimage eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av Bitcoin

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Ta bort Bitcoin med System Restore

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Command Prompt från listan Välj 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
  1. När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  2. Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  3. När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av Bitcoin. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
  4. Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen
  Så fort du har återställt ditt system till ett tidigare stadium, ladda ner och skanna din dator med Reimage och se till att borttagningen av Bitcoin lyckas.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från Bitcoin och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-bitcoin-virus.html

Borttagning guider på andra språk