Allvarlighets skala:  
  (70/100)

Ta bort Beast

| Typ: Sabotageprogram

Beast är bara ett av alla virus från den stora familjen “Remote Administration Tools” som sprids aktivt just nu. Dessa hot tillåter vissa personer att ansluta till den fjärrstyrda datorn och hantera dem genom ett lokalt nätverk. RAT-sarna är baserade på en server och klient-teknologi som ger kommandon till den kontrollerade datorn, som har en fjärrstyrd host installerad i sig. Var uppmärksan med att när antalet infektioner ökar, ökar även deras kapacitet till att skada systemet.

Precis som med andra RATs, har Beast även visat sig kunna fungera i bakgrunden av systemet och då även kunna gömma sig ifrån användaren. Beast har visat sig kunna ge sin ägare en möjlighet till att kunna kontroller och övervaka användarens aktivitet, hantera dess filer, installera mjukvaru-tillägg, kontrollera hela systemet inklusive någon tidigare applikation eller hårdvarudel, modifiera väsentliga inställningar i systemet, stänga av eller starta om datorn. Förutom detta, kan den användas för att spionera på användaren, eftersom den även innefattar en “keylogger” funktion. Som du ser, har detta program alla nödvändiga funktioner för en RAT-infektion. Det är ett mycket skadligt virus.

Skaparen av Beast är en hackare, kallad Tataye. Som vi vet, dök denna variant upp mellan april 2001 och mars 2004, den skrevs i Delphi och komprimerades med ASPack

Om du tror att du skulle kunna vara infekterad av Beast, kör en automatisk fjärrstyr-verktyg, som Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner, för att bli av med denna skadliga applikation. Slösa inte bort din tid eftersom du kan förlora känslig information från din dator!

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-beast.html

Borttagning guider på andra språk