Ta bort Babylon Toolbar

Allvarlighets skala:  
  (32/100)

Babylon Toolbar är ett add-on till webläsare som tillåter dig att få snabba översättningar och definitioner direkt i din web läsare. Detta verktugsfält ägs av Babylon Ltd – ett företag som utvecklar översättnings mjukvara. Babylon Toolbar och internet sökning är två funktioner av denna mjukvara; men man kan även installera verktygsfältet separat, då är det gratis. För det mesta så kommer denna mjukvara tillsammans med annan mjukvara, vanligtvis freeware eller shareware. Den kan även laddas ner direkt ifrån den officiella Babylon hemsidan. På senaste tiden har man även fått med den med CNET’s mjukvaru “wrapper”; men det har även funnits flera andra populära nerladdnings sidor som också distributerar detta verktygsfält på ett eller annat sätt. Verktygsfältet kommer inte ihop med skadlig programvara vad vi har sett.

Hur tar man bort search.babylon.com ifrån söksidan och avinstallerar Babylon toolbar?

Babylon Search Toolbar fungerar i alla stora webläsare. Innan man installerar verktygsfältet måste användarna acceptera en “End User Software Agreement” och acceptera alla ändringar som kommer göras under installationen. Detta verktygsfält kan ändra vilken sökmotor som används som standard; trots detta så kan du välja bort denna inställning. Kärnkomponenterna hos Babylon Toolbar kan avinstalleras igenom “Lägg till/ta bort program” på kontrollpanelen. Ni borde ha i åtanke att några komponenter, för det mesta add-on filer och webläsar inställningar inte ändras tillbaka så som de var innan installationen av verktygsfältet. I dessa fall så måste man ta bort add-ons som Babylon Toolbar lagt in, manuellt. Detta kan göras igenom webläsar inställningarna. I Mozilla Firefox kan man ta bort det igenom add-on managern, men verktygsfältets komponenter kommer att listas under “web browser extensions” fliken. Detsamma gäller för Google Chrome och Opera webläsare. Göm inte att ta bort filer manuellt ifrån tillägg och add-on mapparna i Internet Explorer och Mozilla Firefox mapparna (Program filer och program data).

Många datoranvändare lägger märke till att ett tillägg till en webläsare inte kan avinstalleras innifrån webläsaren eftersom avinstallations knappen är grå vilket betyder att den inte kan avinstalleras ifrån webläsaren.

Det är en bra idé att skanna din dator med någon av de anti-malware mjukvarorna som listas här under för att se till att Babylon Toolbar är helt borta och att det inte finns några potentiellt oönskade filer kvar på din dator.

Automatisk Babylon Toolbar Borttagningsguide

Du kan ta bort Babylon Toolbar automatiskt med hjälp av ett av dessa program: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Babylon Toolbar, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för Babylon Toolbar Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för Babylon Toolbar
Kompatibel med Microsoft Kompatibel med OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Babylon Toolbar. Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.
mer än 40 000 000 nedladdningar!

Alternativ Mjukvara

STOPzilla
Vi har testat STOPzilla's effektivitet vid brottagning av Babylon Toolbar (2015-05-19)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Babylon Toolbar (2015-05-19)
Defender Pro Ultimate
Vi har testat Defender Pro Ultimate's effektivitet vid brottagning av Babylon Toolbar (2015-05-19)
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi har testat XoftSpy AntiVirus Pro's effektivitet vid brottagning av Babylon Toolbar (2015-05-19)

Babylon Toolbar ögonblicksbild

Babylon Toolbar ögonblicksbild

Babylon Toolbar manuellt avlägsnande:

Döda processer:
BabylonToolbarsrv.exe

Ta bort registervärden:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBabylonToolbarBabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}InstlData
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Avregistrera DLL:
BabylonToolbar.dll

Ta bort filer:
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Ta bort kataloger:
%ProgramFiles%BabylonToolbarBabylonToolbar

Borttagning guider på andra språk • Pingback: Babylontoolbartlbr.dll information()

 • Pingback: Ta bort Fantastigames Toolbar()

 • Bill Houston

  Hejsan

  Ja gjorde så att jag insatllerde eländet och sedan tog ja bort det via lägg till och ta bort så nu är jag fri fån detta elände.Så nu går star sidan som jag släv vill ha fram.

 • Milan

  Babylon känns som en fästing på kroppen.. Plötsligt har den tagit över din webbläsare, fattar inte vad upphovsmakarna till programmet tjänar på det..!!! Alla blir ju skitförbannade, samtidigt är det struligt att få bort det…

 • Hej

  Är det gratis?

 • Mia

  Babylon gör mig fruktansvärt irriterad. Jag väljer en annan startsida i inställningar men så fort jag stänger ner så blir det Babylon som är startsida när jag öppnar webläsaren igen:-(.
  Detsamma gäller sökmotor, jag tar bort ”websearch” som sökmotor och väljer endast Google men den där Babylon ger inte upp! Håller med Milan, en riktigt j-a fästing som man inte blir av med!!!
  Har den här skiten kommit med Firefox eller med något attan program jag laddat ner. Babylon finns inte i ”lägga till/ta bort program”. Hur skall man göra för att bli av med det här???

 • Conny

  En riktig jävla skitsökmotor

 • FUCKER

  Babylon är irriterande. Jag fattar inte varför de ska förstöra min dator TYP.

Gilla oss på Facebook
nyheter
Virus
Omnämningar av Pressen