Allvarlighets skala:  
  (94/100)

AVbytes XP Protection 2015. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes XP Protection 2015?

AVbytes XP Protection 2015 klassificeras som en skadlig applikation som du inte bör ha kvar på din dator om du inte vill förlora dina hårt förvärvda pengar. Det är ett extremt misstänkt bluffprogram som tillhör den gigantiska familjen som kallas ´Braviax´. Det är omöjligt att installera detta bluffprogram med flit eftersom det alltid kommer in i en dator obemärkt med misstänkta metoder, så som spam-email, falska popups, besök på infekterade sidor och så vidare. När det kommer in så kan det enkelt lura dig till att tro att det är ett genuint antispionprogram eftersom det kör falska skanningar och levererar falska popup-varningar som ser väldigt professionella ut. Omedelbart efter installation så kommer du märka hur det laddar sina skannare och skannar alla filer på din hårddisk. Några minuter senare så kommer det visa skanningsresultat som säger att hundratals skadliga filer och infektioner gömmer sig i din dator. Ha i åtanke att AVbytes XP Protection 2015 är en bluffapplikation som i verkligheten varken kan skanna efter virus eller har en virusdatabas. Dessa resultat är påhittade och inkluderar slumpmässiga filer från din dator eller namn på riktiga virus som dock inte har något att göra med din dator. Vidare så kan AVbytes XP Protection 2015 konstant visa popup-meddelanden medan du surfar på nätet som informerar dig om farliga webbsidor och virus som ska försöka infiltrera din dator. Både skanningsresultat och falska varningar är bara metoder för att skrämma och lura dig till att betala en ansenlig summa pengar för AVbytes XP Protection 2015s licensierade version. Oavsett hur övertygande detta bluffprogram kan se ut så ska du ALDRIG betala pengar för det eftersom du inte bara kommer förlora dina pengar, utan även avslöja din bankinformation till online-bluffmakare, vilket kan resultera i stölder från ditt konto. Om AVbytes XP Protection 2015 virus redan finns i din dator så ska du inte vänta längre, utan skanna den med Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram.

Hur kan AVbytes XP Protection 2015 kapa min dator?

AVbytes XP Protection 2015 är ett väldigt skadligt program som vill stjäla dina pengar. Om du köper dess licens så blir det ännu farligare eftersom viruset då slutar visa falska varningar och skanningar, men håller sig aktivt i din dator och försöker bevaka dina tangentnedslag och samla känslig data. Som vi redan nämnt så är det inte möjligt att installera detta virus manuellt eftersom det alltid infiltrerar med osjyssta metoder, och användare upptäcker det inte fören det börjar visa sina skanningar och falska resultat. Du måste vara väldigt försiktig när du surfar på internet om du vill undvika såna här och liknande infektioner. Kom alltid ihåg att skadliga program tenderar att gömma sig i popup-meddelanden eller falska meddelanden som erbjuder att sknna datorer gratis. Dessutom så bifogas AVbytes XP Protection 2015 frekvent med spam. Det är därför vi inte rekommenderar att öppna email som ser misstänkta ut alls. Om du misstänker att detta virus gömmer sig i din dator så ska du inte vänta längre, utan skanna din dator innan det stjäl dina pengar eller orsakar identitetsstöld.

Hur tar jag bort AVbytes XP Protection 2015 virus?

Om du tror att AVbytes XP Protection 2015 redan gömmer sig på din dator så bör du skanna den med ett välrenommerat antispionprogram direkt och ta bort vad det hittar. Snälla köp INTE dess licens eftersom du bara kommer förlora dina pengar. Du bör bara ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes XP Protection 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta alla gömda komponenter som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes XP Protection 2015 försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka på Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka på Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka på OK i fönstret Återställning Genomförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills datorn startar om och du ser Windows inloggningsskärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes XP Protection 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes XP Protection 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes XP Protection 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-protection-2015.html

Borttagning guider på andra språk