Allvarlighets skala:  
  (98/100)

Ta bort AVbytes XP Antivirus 2015

av Julie Splinters - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes XP Antivirus 2015?

AVbytes XP Antivirus 2015 är ett allvarligt och farligt bluff-antispionprogram som tillhör den gigantiska gruppen av skadeprogram som kallas ´Braviax´. Alla virus som tillhör detta gäng är designade för att tjäna pengar. Det är därför de visar falska skanningar och falska skanningsresultat. Vidare så kan de även börja sakta ner datorn, ladda ner andra virus till systemet eller bevaka tangentnedslag och stjäla din personliga information. Om du har övertygats om att AVbytes XP Antivirus 2015 är ett kraftfullt antispionprogram så bör du tänkta om, eftersom det bara är ytterligare ett bluff-antispionprogram som vill övertyga dig om att din dator är allvarligt infekterad och att du måste köpa dess licensierade version. Snälla gör INTE detta eftersom det kan leda till förlust av pengar och identitetsstöld. Om du verkligen vill kolla din dator så bör du installera Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram. Du ska dessutom se till att du uppdaterar det så att det inkluderar skadliga filer som tillhör detta hot i sin databas. När du gjort det så bör du köra en full sytemskanning och se vilket det verkliga viruset är. Vi kan försäkra dig om att AVbytes XP Antivirus 2015 kommer hittas som ett allvarligt cyberhot. Du bör ta bort det utan att dröja eftersom, som vi redan nämnt, det kan leda till fler problem för dig och din dator.

Hur kan AVbytes XP Antivirus 2015 infektera min dator?

Precis som andra bluff-antispionprogram så sprids AVbytes XP Antivirus 2015 med hjälp av olika tekniker. I de flesta fall så luras folk till att ladda ner det efter att de övertygas om att de behöver uppdatera sin Flash Player, FLV Player, webbläsare, nedladdningsassistent eller liknande program. VIdare så kan du luras till att ladda ner AVbytes XP Antivirus 2015 virus efter att du klickat på en missvisande annons som säger att din PC är infektera och att du måste kolla den med en gratis skannare eller online-skannare. Snälla undvik sådana erbjudanden eftersom de enkelt kan leda till infiltration av skadliga program. När detta bluffprogram kommit in i datorn så modifierar det systemet och börjar arbeta så fort PC:n startas om. Det visar även såna här och liknande varningar:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Snälla ignorera dessa varningar eftersom de inte har något att göra med din PC:s situation. Om du vill bli av med dem och hålla dig säler så bör du följa den detaljerade borttagningsguiden för AVbytes XP Antivirus 2015. Ja, du kan försöka eliminera dess filer mnauellt, men vi rekommenderar inte detta eftersom du kan bli av med legitima filer som är viktiga för att din PC ska kunna fungera normalt. Det enklaste sättet att fixa systemet är att köra en uppdaterad antispionmjukvara.

Hur tar jag bort AVbytes XP Antivirus 2015 virus?

Om du tror att din PC redan har infekterats av AVbytes XP Antivirus 2015 virus så bör du kolla den med ett pålitligt antispionprogram. Vi rekommenderar att installera ett välrenommerat antispionprogram och ta bort detta virus automatiskt. För detta behöver du bara ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning.Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes XP Antivirus 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och SpyHunter 5Combo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes XP Antivirus 2015 försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka OK i fönstret Återställning Slutförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gästkonto -> Sätt Igång Gästkonto.
 3. Vänta tills datorn startar om och du ser inloggningsskärmen för Windows.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner våra rekommenderade antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes XP Antivirus 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes XP Antivirus 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes XP Antivirus 2015 .
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Julie Splinters
Julie Splinters - Virus-borttagningsspecialist

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Julie Splinters
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-antivirus-2015.html

Borttagning guider på andra språk