Allvarlighets skala:  
  (98/100)

Ta bort AVbytes Win 8 Protection 2015

av Olivia Morelli - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes Win 8 Protection 2015?

AVbytes Win 8 Protection 2015 är ett farligt virus som kategoriseras som ett bluff-antispionprogram. Precis som andra liknande hot så används det för att attackera datorer med operativsystemet Windows 8. Oavsett detta så betyder inte det att datorer med andra operativsystem är säkra. De kan infekteras med andra versioner av detta bluff-antispionprogram som kallas AVbytes Win 7 Protection 2015, AVbytes XP Protection 2015 och AVbytes Vista Protection 2015. Så ingen är säker just nu. Som tur är så kan dessa program elimineras utan större besvär. För detta bör du skanna din dator med ett pålitligt antispionprogram och sedan ta bort filerna som rapporteras till dig. AVbytes Win 8 Protection 2015 kan informera dig om diverse virus och PC-relaterade problem också, men dessa hot är antingen påhittade eller legitima systemfiler. Det är därför du bör ignorera alla varningar som detta program visar. Efter att ha klickat på en varning från AVbytes Win 8 Protection 2015 så kan du antingen omdirigeras till en farlig sida som används för att sprida andra virus eller till köpsidan för detta program. Här kommer du erbjudas att köpa den licensierade versionen, men det bör du aldrig göra. Om du nyligen lagt märke till varningar, omdirigeringar och liknande problem så bör du inte vänta. Snälla skanna din PC med Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram och ta bort detta farliga bluff-antispionprogram.

Hur kan AVbytes Win 8 Protection 2015 infektera min dator?

Detta bluff-antispionprogram använder mestadels falska varningar som dyker upp när folk surfar. I de flesta fall så rapporterar de om uppdateringar som fattas eller cyberhot som ska gömma sig i PC-systemet. Hur en varning kan veta vad som gömmer sig i ett separat PC-system kan vi inte säga. Det är omöjligt. Dessutom så kan sådana varningar även erbjuda att kolla systemet med en ´online-skannare´, men tro oss, det finns inga ´online-skannare´. För att hålla dig säker så bör du undvika sådana annonser så mycket du kan. Vidare så bör du även tänka på att ha ett pålitligt antispionprogram som kan hjälpa dig att undvika infiltration av såna här och liknande cyberhot. Självklart så ska du hålla det uppdaterat eftersom utdaterad antispionmjukvara är samma sak som att inte ha ettt antispionprogram. Som tur är så är det inte svårt att upptäckta att din PC är infekterad med AVbytes Win 8 Protection 2015 virus eftersom detta program börjar visa mycket irriterande notifikationer så fort det kommer in i datorn. I vanliga fall så rapporterar de följande:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Som du kanske förstått så är dessa varningar mycket missvisande och du bör aldrig lita på dem. För att kolla din PC och bli av med datorinfektioner så bör du kolla den med ett välrenommerat antispionprogram. Vi rekommenderar att välja ett av programmen som visas nedan.

Hur tar jag bort AVbytes Win 8 Protection 2015 virus?

Om du tror att AVbytes Win 8 Protection 2015 virus gömmer sig i din dator så är det inte svårt att kolla den. För detta ska du skanna din maskin med ett välrenommerat antispionprogram. Vi rekommenderar att installera ett pålitligt antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes Win 8 Protection 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och SpyHunterCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta alla gömda komponenter som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes Win 8 Protection 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och SpyHunterCombo Cleaner eftersom försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET

 1. Gå till Startskärmen för Windows 8 och skriv in återställningspunkti söksektionen.
 2. Klicka nu på Inställningar-> Skapa en återställningspunkt.
 3. I Fliken Systemskydd väljer du Systemåterställning.
 4. Klicka på Nästaför att se dina återställningspunkter och vänsterklicka på den du behöver.
 5. Välj nu Skanna efter påverkade program-> Stäng -> Nästa -> Avsluta.
 6. När din PC startar om laddar du ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills datorn startar om och du ser Windows inloggningsskärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes Win 8 Protection 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes Win 8 Protection 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes Win 8 Protection 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-protection-2015.html

Borttagning guider på andra språk