Allvarlighets skala:  
  (98/100)

AVbytes Win 8 Antivirus 2015. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes Win 8 Antivirus 2015?

AVbytes Win 8 Antivirus 2015 är ett nytt bluff-antispionprogram som agerar precis som AVbytes Win 7 Antivirus 2015 och många andra bluffprogram som alla tillhör denna grupp av bluffprogram. Så när du har detta program installerat på datorn så kan du förvänta dig irriterande varningar som säger att din PC är allvarligt infekterad med hundratals olika virus. Självklart så är dessa ´virus´ påhittade hot som rapporteras till alla AVbytes Win 8 Antivirus 2015s offer. Vidare så kan du börja drabbas av omdirigeringar till deras säljsida eftersom detta program erbjuder dig att köpa dess licensierade version efter att det rapporterat om dessa falska virus. Snälla betala INTE för den eftersom du bara kommer dela dina pengar, kreditkortsinformation och annan konfidentiell data med hackare! För att undvika detta bör du ta bort detta bluff-antispionprogram från din dator. För detta rekommenderar vi starkt att du använder Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller ett annat välrenommerat antispionprogram. De kommer hjälpa dig att se alla skadliga filer som gömmer sig i ditt PC-system. Självklart så kommer de även eliminera dessa filer åt dig utan besvär.

Hur kan AVbytes Win 8 Antivirus 2015 infektera min dator?

För att undvika AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus eller liknande bluff-antispionprogram så bör du komma ihåg att de mestadels sprids med hjälp av falska varningar. Vissa av dessa varningar används för att rapportera om hundratals påhittade virus. Efter att ha skrämt sina offer till att tro att de är i en farlig situation så erbjuder dessa annonser att kolla systemet med en ´online-skannare´. Snälla fall INTE för detta trick eftersom det inte finns några ´online-skannare´. Vidare så kan AVbytes Win 8 Antivirus 2015 försöka infektera din dator via falska varningar som erbjuder dig att uppdatera din Flash Player, FLV Player, videoströmningsmjukvara eller liknande program. Om du övertygats om att du behöver uppdatera sådana program så bör du besöka deras officiella webbsidor. Annars kan det leda till att din PC infiltreras av detta eller liknande skadeprogram. Avslutningsvis så bör du alltid ignorera annonser som säger ´Vinn iPhone´, ´Vinn iPad´, etc. Oavsett hur övertygande och lovande sådana annonser kan se ut så kan de leda till att du förlorar pengar eller liknande problem. Om AVbytes Win 8 Antivirus 2015 infekterar systemet så visar det hur det kollar det och rapporterar sedan om divese problem. De visas självklart för att skrämma dig till att köpa den licensierade versionen av AVbytes Win 8 Antivirus 2015. Snälla köp den INTE eftersom du inte bara kommer förlora dina pengar, utan även avslöja din kreditkortsinformation, ditt fulla namn och annan personlig data om dig själv.

Hur tar jag bort AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus?

Om du tror att din PC redan infekterats av AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus så bör du kolla den med ett välrenommerat antispionprogram. Vi rekommenderar att installera ett pålitligt antispionprogram och ta bort detta virus automatiskt. För detta kommer du behöva ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes Win 8 Antivirus 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta alla gömda komponenter som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes Win 8 Antivirus 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET

 1. Gå till Startskärmen för Windows 8 och skriv in återställningspunkti söksektionen.
 2. Klicka nu på Inställningar-> Skapa en återställningspunkt.
 3. I Fliken Systemskydd väljer du Systemåterställning.
 4. Klicka på Nästaför att se dina återställningspunkter och vänsterklicka på den du behöver.
 5. Välj nu Skanna efter påverkade program-> Stäng -> Nästa -> Avsluta.
 6. När din PC startar om laddar du ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills datorn startar om och du ser Windows inloggningsskärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes Vista Antivirus 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes Vista Antivirus 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes Vista Antivirus 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-antivirus-2015.html

Borttagning guider på andra språk