Allvarlighets skala:  
  (97/100)

Ta bort AVbytes Win 7 Protection 2015

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes Win 7 Protection 2015?

AVbytes Win 7 Protection 2015 är en farlig applikation som bör undvikas. Oavsett hur harmlös och till och med pålitligt den kan se ut så vill detta program enbart göra en sak – lura dig till att köpa dess falska licens. För detta så visar det irriterande falska systemskanningar och sedan falska säkerhetsnotifikationer som meddelar om hundratals olika virus. Snälla lita ALDRIG på dessa varningar eftersom de enbart visas för att lura dig till att tro att din PC är i riskzonen. I verkligheten så kan du enkelt ignorera AVbytes Win 7 Protection 2015s varningar utan rädsla för att din dator är infekterad av dessa virus. De ´hittas´ faktiskt på alla datorer som infekteras av detta bluffprogram, så du bör aldrig börja leta efter dem på din maskin. Oavsett detta så bör du kolla den med ett pålitligt antispionprogram eftersom deras närvaro avslöjar det faktum att ett bluff-antispionprogram redan gömmer sig i PC-systemet. Att behålla sådana program kan vara väldigt farligt eftersom de kan försöka infektera systemet med andra cyberhot. Vidare så kan det genom att spara dina tangentnedslag försöka stjäla din personliga information, så som inloggningsuppgifter, lösenord och annan känslig data. För att ta bort AVbytes Win 7 Protection 2015 från systemet så rekommenderar vi dig starkt att använda ett av dessa program: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. De uppvisar bäst resultat när vi testar dem med detta bluff-antispionprogram.

Hur kan AVbytes Win 7 Protection 2015 infektera min dator?

AVbytes Win 7 Protection 2015 tillhör en gigantisk familj av bluggprogram som kallas Braviax. När du försöker undvika dessa hot så bör du vara väldigt försiktig när du surfar på nätet. Snälla ha i åtanke att det finns hundratals trick för att sprida bluffprogram så som detta. En av de mest använda metoderna använder sig av falska varningar. Vissa av dessa varningar rapporterar om uppdateringar som fattas och erbjuder använder att ladda ner dem gratis, medan andra hävdar att PC:n är farligt infekterad och att användaren måste kolla den. Självklar så kommer AVbytes Win 7 Protection 2015 in i din dator efter att du klickat på ett av dessa meddelanden. Det är dessutom känt att detta virus kan dyka upp i systemet efter att man laddat ner en infekterad bifogning från email. För att hålla din PC säker så bör du undvika email som ser för bra ut för att vara sanna. Om ett email informerar dig om arv, oväntade inkomster eller liknande luriga saker så bör du först kontakta avsändaren och därefter öppna det. Annars kan du enkelt ladda ner AVbytes Win 7 Protection 2015 virus till din dator. Om det kommer in i systemet så modifierar det inställningar och börjar visa såna här och liknande varningar:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Snälla ignorera sådana varningar eftersom de är falska! För att bli av med dem för gott så bör du följa guiden som ges nedan:

Hur tar jag bort AVbytes Win 7 Protection 2015 virus?

Om du tror att AVbytes Win 7 Protection 2015 redan gömmer sig i din dator så bör du skanna den med ett välrenommerat antispionprogram direkt och ta bort det som det hittar. Snälla köp INTE dess licens eftersom du bara kommer förlora dina pengar. Du bör bara ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes Win 7 Protection 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och SpyHunter 5Combo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes Win 7 Protection 2015 försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka OK i fönstret Återställning Slutförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gästkonto -> Sätt Igång Gästkonto.
 3. Vänta tills datorn startar om och du ser inloggningsskärmen för Windows.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner våra rekommenderade antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes Win 7 Protection 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes Win 7 Protection 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes Win 7 Protection 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-protection-2015.html

Borttagning guider på andra språk