Allvarlighets skala:  
  (97/100)

AVbytes Win 7 Antivirus 2015. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram

Vad är AVbytes Win 7 Antivirus 2015?

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 är en väldigt missvisande applikation som tillhör en allvarlig familj med skadeprogram som kallas Braviax. När detta eller andra virus infiltrerar system (AVbytes Win 7 Antivirus 2015 har flera versionen som är kapabla att påverka Windows 7, 8, Vista och XP) så modifierar det det och börjar visa falska popup-notifikationer, påhittade systemskanningar och annat. Som vi redan nämnt så är detta program missvisande, så du bör ignorera dess varningar. Oavsett hur påtlitliga de ser ut så kan de enbart rapportera om påhittade virus och andra PC-relaterade problem. Detta görs med ett väldigt enkelt mål – att lura användare till att tro att deras datorer är infekterade och att de bör köpa den licensierade versionen för att ta bort dem. Istället för detta så är det bättre om du investerar i ett välrenommerat antispionprogram som kan hjälpa dig att få reda på din dators verkliga skick. Vi kan försäkra att AVbytes Win 7 Antivirus 2015 kommer upptäckas som ett allvarligt cyberhot. Snälla ta bort detta virus innan det börjar sakta ner din dator eller börjar bevaka din surfning på webben. För detta rekommenderar vi att använda Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Hur kan AVbytes Win 7 Antivirus 2015 infektera min dator?

Det finns hundratals bluff-antispionprogram i spridning. Vissa av dem är väldigt skadliga och kan enkelt användas för att stjäla pengar eller privat information från systemet. Ett av dessa hot är AVbytes Win 7 Antivirus 2015. För att undvika de problem som det kan iscensätta så bör du undvika det. För att göra detta så är det huvudsakliga du ska göra att installera ett pålitligt antispionprogram på din PC. Snälla se till att du håller det uppdaterat så att dess databas är uppdaterad. När du försöker undvika detta bluffprogram bör du även komma ihåg följande tips. Först av allt ska du försöka undvika illegala webbsidor eftersom de vanligtvis är fyllda med skadliga annonser som leder till att folk infiltreras av virus. Vidare så ska du ignorera varningar som säger att du måste uppdatera din Flash Player, FLV Player eller liknande program. I de flesta fall så används de för att sprida annonsprogram, kapare och bluffprogram. Notera att sådana varningar även kan dyka upp på legitima sidor. Avslutningsvis så ska du alltid radera email som ser misstänkta ut. Om ett email verkar för bra för att vara sant så bör du kontakta avsändaren eftersom en nedladdning av en bifofning enkelt kan infektera din PC med AVbytes Win 7 Antivirus 2015 eller andra virus. Om det infiltrerar systemet så börjar det visa falska skanningar och sedan såna här varningar:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hur tar jag bort AVbytes Win 7 Antivirus 2015 virus?

Om AVbytes Win 7 Antivirus 2015 redan har börjat varna om cyberinfektioner och andra PC-relaterade problem så bör du skanna din dator med ett välrenommerat antispionprogram och ta bort vad det hittar. Snälla köp INTE dess licens eftersom du bara kommer förlora dina pengar. Du bör bara ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes Win 7 Antivirus 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes Win 7 Antivirus 2015 försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka OK i fönstret Återställning Slutförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

Använd dessa steg om du använder Windows 8:

 1. Gå till startskärmen för Windows 8 och skriv in återställningspunkt i söksektionen.
 2. Klicka nu på Inställningar -> Skapa en återställningspunkt.
 3. I Fliken Systemskydd väljer du Systemåterställning.
 4. Klicka på knappen Nästa för att se dina återställningspunkter och vänsterklicka på den du vill använda.
 5. Välj nu Skanna efter påverkade program ->Stäng -> Nästa ->Avsluta.
 6. När din PC startar om så laddar du ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton och Familjesäkerhet.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Lägg Till eller Ta Bort Användarkonton -> Gästkonto.
 3. Klicka nu på Sätt Igång och starta om din dator.
 4. Vänta tills du ser Windows inloggningsskärm och välj Gästkonto för att ladda ner rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes Win 7 Antivirus 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes Win 7 Antivirus 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes Win 7 Antivirus 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
AVbytes Win 7 Antivirus 2015 ögonblicksbild
AVbytes Win 7 Antivirus 2015 ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-antivirus-2015.html

Borttagning guider på andra språk