Allvarlighets skala:  
  (98/100)

AVbytes Vista Protection 2015. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Olivia Morelli - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes Vista Protection 2015?

AVbytes Vista Protection 2015 är ett bluff-antispionprogram som tillhör en allvarlig familj med skadeprogram som kallas ´Braviax´. Denna grupp med hot är relativt gammal, så det kommer inte som en överaskning om du har hört talas om tidigare medlemmar. Oavsett detta så bör du säkerställa att du förstår vad AVbytes Vista Protection 2015 virus skapades för. Vi kan säga att det likt sina föregångare används för att lura folk till att tro att deras datorer är farligt infekterade. Vidare så försöker det lura sitt offer till att köpa sin falska licens. Snälla gör INTE detta eftersom det kommer leda till förlust av pengar. Vidare så kan det även lura dig att avslöja din personliga information, så som fulla namn, kreditkortsinformation, email och andra saker till cyberbrottslingar. Om du redan lagt märke till annonser som tillhör detta falska antispionprogram så bör du ignorera dem. Att klicka på dessa meddelanden kan enkelt omdirigera dig till skadliga köpsidor som erbjuder AVbytes Vista Protection 2015s fulla version. Vidare så bör du ladda ner ett välrenommerat antispionprogram och kolla din PC med det. Detta kommer hjälpa dig att ta bort detta bluff-antispionprogram och andra skadliga program som kan gömma sig i din PC tillsammans med detta virus. Självklart så kan detta skadeprogram, precis som andra bluffprogram, försöka blockera ditt antispionprogram. I detta fall så bör du följa den detaljerade borttagningsguiden som ges nedan och avblockera det.

Hur kan AVbytes Vista Protection 2015 infektera min dator?

AVbytes Vista Protection 2015 är bara ytterligare ett antispionprogram som skapades för att stjäla folks pengar, så det kommer inte som någon överaskning att det orsakar falska varningsmeddelanden som rapporterar om farliga PC-situationer. Om du drabbats av dess varningar så är din PC faktiskt väldigt osäker. För att bli av med svagheter i säkerheten och förhindra infiltration av sådana cyberhot så är det huvudsakliga du måste göra att installera ett välrenommrerat antispionprogram. Se även till att hålla det uppdaterat för att förhindra svagheter i säkerheten. Du bör även veta att bluffprogram sprids med missvisande tekniker. De kan laddas ner efter att du laddat ner en infekterad email-bifogning, efter att du klickat på en skadlig annonser eller efter att du besökt en skadlig webbsida. Snälla håll dig borta från missvisande email som säger att du kan vinna otroliga saker och liknande. I de flesta fallen så används de bara för att sprida bluffprogram och andra potentiellt oönskade program. Vidare så ska du försöka undvika varningar som erbjuder att skanna din dator med en ´online-skannare´ eller som hävdar att du måste uppdatera program så som Flash Player, FLV Player, Java, etc. Kom ihåg att de enkelt kan lura dig till att ladda ner virus så som detta. Om du tror att du behöver uppdatera något så ska du gå till den officiella webbsidan och kolla vad som erbjuds. Om du tror att AVbytes Vista Protection 2015 virus gömmer sig i din dator så bör du ignorera dess varningar, som mestadels ser ut så här:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hur tar jag bort AVbytes Vista Protection 2015 virus?

Om du tror att AVbytes Vista Protection 2015 redan gömmer sig i din dator så bör du skanna den med ett välrenommerat antispionprogram direkt och ta bort vad som hittas. Snälla köp INTE dess licens eftersom du bara kommer förlora dina pengar. Du bör endast ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes Vista Protection 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta alla gömda komponenter som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! AVbytes Vista Protection 2015 kan försöka blocker installationen av och aktiviteten hos legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start-> Alla Program-> Tillbehör-> Systemverktyg-> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka OK i fönstret Återställning Slutförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta omdin dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start-> Kontrollpanelenoch välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gästkonto -> Sätt Igång Gästkonto.
 3. Vänta tills datorn startar om och du ser inloggningsskärmen för Windows.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner våra rekommenderade antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes Vista Protection 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes AVbytes Vista Protection 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes Vista Protection 2015.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-protection-2015.html

Borttagning guider på andra språk