Allvarlighets skala:  
  (97/100)

Ta bort AVbytes Vista Antivirus 2015

av Alice Woods - - | Typ: Spionprogram

Vad är AVbytes Vista Antivirus 2015?

AVbytes Vista Antivirus 2015 är en farlig applikation som släpptes i början av december 2014. Den släpptes faktiskt tillsammans med ett par andra bluffprogram som är väldigt lika detta program. De kallas AVbytes Win 7 Antivirus 2015, AVbytes Win 8 Antivirus 2015 och AVbytes XP Antivirus 2015. Det huvudsakliga som skiljer dessa program är namnet. Det väljs i enlighet med versionen på deras operativsystem. Utseendet på dessa program är dock nästan identiskt, så det kommer inte som någon överaskning att de alla visar identiska varningar som säger att datorn är farligt infekterad. Självklart så är dessa varningar falska och används enbart för att lura folk till att tro att de måste köpa en licensierad version. Om något av dessa program kommer in i datorn så genomför det flertalet systemmodifikationer. Det lägger in sina egna registerändringar, skapar några filer och börjar sedan låtsas vara ett påtliligt antispionprogram så fort offret startar om sin dator. För detta så börjar det orsaka irriterande systemskanningar och popup-annonser som vanligtvis designats för att rapportera om hundratals olika virus eller andra PC-relaterade problem. Snälla fall INTE för dessa varningnar eftersom de är falska och värdelösa! För att bli av med dem bör du ta bort AVbytes Vista Antivirus 2015 virus från systemet. För detta så rekommenderar vi att använda Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram.

Hur tar jag bort AVbytes Vista Antivirus 2015 virus?

AVbytes Vista Antivirus 2015 sprids med flera tekniker som är rätt välkända och inte överaskar personer som är intresserade av datorer och deras säkerhet. Om du dock inte är en sådan personer så kan du luras till att ladda ner detta bluffprogram till din PC på bara sekunder. För att undvika detta bör du komma ihåg några saker. Först av allt så ska du komma ihåg att ha ett välrenommerat antispionprogram i systemet, eftersom detta är ett måste idag. Vidare så är ett ej uppdaterat antispionprogram nästan samma sak som att inte ha antispionprogram, så du bör alltid hålla det uppdaterat. Avslutningsvis så bör du försöka surfa säkert. Vad betyder detta? Det betyder att du måste undvika illegala webbsidor, misstänkta email och falska varningar som kan dyka upp på din PC:s skrivbord från ingenstans. De flesta sådana varningar används för att rapportera om uppdateringar som fattas, men de kan även informera dig om att din PC är i riskzonen och erbjuda dig en ´online-skanning´. Om du verkligen vill kolla din PC så bör du dock använda ett välkänt program. Vidare så bör du besöka officiella webbsidor om du vill ha uppdateringar för program. Om AVbytes Vista Antivirus 2015 redan har börjat visa sina varningar så bör du ignorera dem och genomföra stegen som ges nedan. I de flesta fall så rapporterar detta bluffprogram följande:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hur tar jag bort AVbytes Vista Antivirus 2015 virus?

Om du tror att din PC redan infekterats av AVbytes Vista Antivirus 2015 virus så bör du kolla den med ett välrenommerat antispionprogram. Vi rekommenderar att installera ett pålitligt antispionprogram och ta bort detta virus automatiskt. För detta kommer du behöva ladda ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdatera det och köra en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort AVbytes Vista Antivirus 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och SpyHunterCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta alla gömda komponenter som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan AVbytes Vista Antivirus 2015 försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka på Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka på Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka på OK i fönstret Återställning Genomförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills datorn startar om och du ser Windows inloggningsskärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA AVbytes Vista Antivirus 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt AVbytes Vista Antivirus 2015 påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör AVbytes Vista Antivirus 2015
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Alice Woods
Alice Woods

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Alice Woods
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-antivirus-2015.html

Borttagning guider på andra språk