Vad är av.exe? Ska jag bort det?

av.exe

av.exe är en skadlig process som tillhör en stor grupp virus som är kloner av varandra. Dessa program heter XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2012, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 och mågna andra som delar identiska GUI’s och försöker stjäla pengar ifrån deras offer. Av.exe är en kritisk process för dessa hot eftersom den hjälper till att starta olika parasitiska komponenter som behövs av visuet. Förutom detta så har den också rapporterats att ha ändrat användarens start sida och stängt av legitima anti-virus program. Om du hittar den här filen på din dator är din dator infekterad med ett hot och du måste stänga av av.exe så snabbt som möjligt.

Av.exe ligger för det mesta i %AppData% mappen (det vanliga stället är C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Men du borde även notera att detta faktiskt kan vara en fullt legitim del i operativsystemet eller legitim mjukvara. Vi rekommmenderar att du försiktigt kollar filen innan du tar bort den ifrån din dator.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om av.exe

Filer
Mjukvara