Av.exe förklaring

av.exe

av.exe är en skadlig process som tillhör en stor grupp virus som är kloner av varandra. Dessa program heter XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2012, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 och mågna andra som delar identiska GUI’s och försöker stjäla pengar ifrån deras offer. Av.exe är en kritisk process för dessa hot eftersom den hjälper till att starta olika parasitiska komponenter som behövs av visuet. Förutom detta så har den också rapporterats att ha ändrat användarens start sida och stängt av legitima anti-virus program. Om du hittar den här filen på din dator är din dator infekterad med ett hot och du måste stänga av av.exe så snabbt som möjligt.

Av.exe ligger för det mesta i %AppData% mappen (det vanliga stället är C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Men du borde även notera att detta faktiskt kan vara en fullt legitim del i operativsystemet eller legitim mjukvara. Vi rekommmenderar att du försiktigt kollar filen innan du tar bort den ifrån din dator.

dom - status filen:
farlig fil
Utanvirus.se forsknings center samlar ihop och granskar alla information som är relaterad till av.exe. Vi ställer frågor om den här filen är skadlig, vilka filnamn som används av viruset och liknande frågor. Vi tar ett beslut om hur säker filen är beroende på våra efterforskningar. FARLIG FIL betyder att filen utgör ett hot till din dator. Använd råden nedanför.
råd:
Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
mer än 40 000 000 nedladdningar!
SpyHunter är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.

Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Borttagning guider på andra språkMjukvara
Filer
Gilla oss på Facebook