Vad är autoexec.exe? Ska jag bort det?

autoexec.exe

autoexec.exe är en farlig körbar fil som visar att datorn har påverkats av en trojan, mask eller ett spionprogram. Så fort som den planteras i systemet så kan denna fil användas för att ladda ner ytterligare komponenter till dessa virus. Så man kan säga att autoexec.exe spelar en viktig roll i distributionen av diverse cyberhot. Men vissa experter hävdar att denna fil även kan vara involverad i att starta specifika delar av hot, ta bort dem och liknande aktiviteter.

Om du upptäcker filen autoexec.exe i din Aktivitetshanterare så bör du inte lämna den där eftersom det visar att din dator är infekterad! I så fall rekommenderar vi starkt att använda RegCure Pro och ta bort denna fil och alla relaterade objekt. Om du har problem med att radera denna fil, överväg att använda ett antispionprogram.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara