Vad är autoexec.exe? Ska jag bort det?

autoexec.exe

autoexec.exe är en farlig körbar fil som visar att datorn har påverkats av en trojan, mask eller ett spionprogram. Så fort som den planteras i systemet så kan denna fil användas för att ladda ner ytterligare komponenter till dessa virus. Så man kan säga att autoexec.exe spelar en viktig roll i distributionen av diverse cyberhot. Men vissa experter hävdar att denna fil även kan vara involverad i att starta specifika delar av hot, ta bort dem och liknande aktiviteter.

Om du upptäcker filen autoexec.exe i din Aktivitetshanterare så bör du inte lämna den där eftersom det visar att din dator är infekterad! I så fall rekommenderar vi starkt att använda RegCure Pro och ta bort denna fil och alla relaterade objekt. Om du har problem med att radera denna fil, överväg att använda ett antispionprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara