Allvarlighets skala:  
  (67/100)

Ta bort viruset Australian Federal Police Ukash

av Jake Doevan - - | Typ: Program som stjäl

Australienska Federala polis viruset är ett lösensumme virus, som är ett tydligt tecken på att hackare blir mer och mer uppfinningsrika. Nu sprider de aktivt denna till synes trovärdiga parasiten, som låser datorn och visar ett storm alarm som ser ut att komma från Australienska federala polisen. I verkligheten är det ett vilseledande popup meddelande som vill lura dig att spendera pengar på deras påhittade böter. Fastän den här inkräktaren påstår att du har tittat på upphovsskyddad video och musik så är det inget annat än ett trick för att lura personer på pengar. Var medveten att detta eller vilket annat trojan-baserat virus från Ukash group of viruses är kapabelt att hacka ditt system helt och hållet, samt att stänga av din internetåtkomst eller andra legitima program som är installerade. Vänligen ignorera Australian Federal Police Ukash virus och radera det från datorn.

Hur kan jag bli smittad av Australian Federal Police Ukash viruset?

Detta Lösensummekrävande program sprids med hjälp av trojaner och kan undvikas genom att undvika spam mail och deras bilagor eller missledande domäner fyllda med kommersiella annonsen och pornografiskt innehåll. Logiskt sett så attackerar viruset de som bor i Australien och ber de använda Ukash förbetalningssystem. Så snart som Australian Federal Police Ukash viruset tagit sig in i ditt system så visar det en varningstext att du hållt på med illegala aktiviteter på din dator och att du måste betala $100 för att låsa upp din den. Gå inte på de vilseledande varningarna, ta istället bort Australian Federal Police Ukash viruset genast, utan att tveka. Det är dessutom högst rekommenderat att du inte betalar böterna, eftersom det inte hjälper dig att låsa upp din dator i alla fall. Det leder endast till en ekonomisk förlust och mer virus på din dator.

Hur kan jag radera Australian Federal Police Ukash?

För att få bort den här lömska infektionen måste du först låsa upp din dator. För det har vi listat speciella steg. Notera att du behöver ladda ner automatiskt anti-spionprogam eftersom det är nästan omöjligt att hitta de infekterade filerna från detta eller andra Ukash virus manuellet:

1. Använd en annan dator för att ladda ner ett ansett anti spionprogram, vi rekommenderar SpyHunter.
2. Uppdatera programmet och lägg det på en usb sticka eller en cd skiva.
3. Under tiden, starta om din infekterade dator i felsäkert läge med kommandotolken och sätt i usb stickan i datorn.
4. Starta sedan om den infekterade datorn igen och kör en full system sökning.

Uppdatering: Här är några fler sätt att låsa upp din dator på:

* Ändra datorns tid och datum till ett datum som redan varit och kör sedan en full system sökning med anti-spionprogrammet.

* Användare infekterade med Ukash group virus är tillåtna att använda andra konton i sitt windows system. Om nått av de kontona har administrator rättigheter så borde du kunna starta ett anti spionprogram med det kontot.

* Försök att neka Flash att göra så lösensummekraven slutar fungera som tänkt. För att inaktivera Flash, gå till Macromedia hjälp och välj “neka”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html . Efter att ha gjort det, kör en full system sökning med ditt anti spionprogram.

*Manuellt ta bort Australian Federal Police Ukash viruset (avancerad kunskap behövs):

  1. Starta om din infekterade dator i felsäkert läge med kommandotolken för att inaktivera FBI viruset (detta borde fungera i alla versioner av viruset)
  2. Kör Regedit
  3. Sök efter WinLogon poster och skriv ner alla filerna som inte är explorer.exe eller tomma. Ersätt de med explorer.exe
  4. Sök i registren efter de filer som du skrivit ner och radera de registren som refererar till de (som du skrivit ner).
  5. Starta om datorn och kör en full system sökning med en uppdaterad version av STOPzilla eller SpyHunter för att få bort resterande filer.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Australian Federal Police Ukash virus ögonblicksbild
Australian Federal Police Ukash virus ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-australian-federal-police-ukash-virus.html

Borttagning guider på andra språk