Allvarlighets skala:  
  (6/100)

Ask. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

Jake Doe - - | Typ: Sabotageprogram (malware)
12

Vad är Ask?

Ask är en populär sökmotor som erbjuder ‘bätter webbsökning’ för sina användare. Denna sida är LEGITIM och om du känner att den hjälper dig i dina sökningar på webben så finns det inget problem med det. Du kan använda den för att söka på webben med dess sökmotor ask.com eller med verktygsraden som kan installeras på datorn och som är kompativel med alla webbläsare, inklusive Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox med flera. Även om den verkar säker så har många användare frågat oss om Asks pålitlighet. Det verkar som att alla dessa diskussioner har startats på grund av att detta sökmotor kan installeras i ett paket med andra program som en valbar komponent. Det betyder att du kan upptäcka denna sökmotor på din dator som från ingenstans. Innan du kallar detta program ett ‘virus’ så bör du veta att Ask, precis som många andra sökmotorer och verktygsrader, marknadsförs via andra gratisprogram. När du går med på att installera sådana program på din dator (Ja, du går med på det när du lämnar alternativ ibockade, såsom ‘Gör Ask.com till min förvalda sökmotor’) så ändrar de startsida och förvalda sökmotorer. Om du vill undvika detta så bör du börja bevaka installationen av gratisprogram. Vi måste även varna dig om kommersiella sökresultat som kan finnas bland de riktiga. Om du inte vill besöka affilierade webbsidor från Ask så bör du vara försiktig när du söker med denna sökmotor. Om den redan har dykt upp i din webbläsare så kan du ta bort Ask från din dator precis som andra applikationer. Efter att ha gjort det så rekommenderar vi att du skannar din dator med Reimage (Windows OS) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) för att se till att den är fri från virus och potentiellt oönskade program.

HUR KAN ASK dyka upp PÅ MIN DATOR?

Som vi redan har nämnt så kan Verktygsraden Ask och ask.com komma in i din dator när du laddar ner gratisprogram och spridprogram. Notera att du kan ladda ner det till din dator i ett paket med nedladdningsassistenter, PDF-skapare, videoströmningsmjukvara och liknande program. I de flesta fall så laddar användare ner sådana program utan att vara uppmärksamma på installationsprocessen. Om du vill undvika Ask så måste du välja ‘anpassad’ eller ‘avancerad’ installation och bocka av alla alternativ som erbjuder att ändra startsida eller ladda ner en verktygsrad. När den väl laddats ner så kan Ask dyka upp istället för din startsida eller förvalda sökmotor. Om du vill bli av med det så måste du ta bort Ask från samtliga av dina webbläsare manuellt. Följ denna guide för att fixa din dator för gott:

HUR TAR JAG BORT ASK?

Om du vill bli av med Ask så måste du ta bor detta program från Aktivitetshanteraren och alla dina webbläsare. Efter att ha gjort det så bör du köra en full systemskanning med uppdaterad antispionmjukvara för att se till att din dator är helt säker.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Ask, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X

Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Ask. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testat Plumbytes Anti-Malware's effektivitet vid brottagning av Ask (2015-04-23)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Ask (2015-04-23)
Hitman Pro
Vi har testat Hitman Pro's effektivitet vid brottagning av Ask (2015-04-23)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Vi har testat Webroot SecureAnywhere AntiVirus's effektivitet vid brottagning av Ask (2015-04-23)
Ask ögonblicksbild
Ask ögonblicksbild
källa: http://www.2-spyware.com/remove-ask.html

Borttagning guider på andra språk


  • johnny

    skit program som smyger sig in med anndra programm

  • Pelle Gryning