Allvarlighets skala:  
  (6/100)

Ta bort Ask

av Jake Doevan - - | Typ: Sabotageprogram

Vad är Ask?

Ask är en populär sökmotor som erbjuder ‘bätter webbsökning’ för sina användare. Denna sida är LEGITIM och om du känner att den hjälper dig i dina sökningar på webben så finns det inget problem med det. Du kan använda den för att söka på webben med dess sökmotor ask.com eller med verktygsraden som kan installeras på datorn och som är kompativel med alla webbläsare, inklusive Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox med flera. Även om den verkar säker så har många användare frågat oss om Asks pålitlighet. Det verkar som att alla dessa diskussioner har startats på grund av att detta sökmotor kan installeras i ett paket med andra program som en valbar komponent. Det betyder att du kan upptäcka denna sökmotor på din dator som från ingenstans. Innan du kallar detta program ett ‘virus’ så bör du veta att Ask, precis som många andra sökmotorer och verktygsrader, marknadsförs via andra gratisprogram. När du går med på att installera sådana program på din dator (Ja, du går med på det när du lämnar alternativ ibockade, såsom ‘Gör Ask.com till min förvalda sökmotor’) så ändrar de startsida och förvalda sökmotorer. Om du vill undvika detta så bör du börja bevaka installationen av gratisprogram. Vi måste även varna dig om kommersiella sökresultat som kan finnas bland de riktiga. Om du inte vill besöka affilierade webbsidor från Ask så bör du vara försiktig när du söker med denna sökmotor. Om den redan har dykt upp i din webbläsare så kan du ta bort Ask från din dator precis som andra applikationer. Efter att ha gjort det så rekommenderar vi att du skannar din dator med Reimage Reimage Cleaner (Windows OS) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) för att se till att den är fri från virus och potentiellt oönskade program.

HUR KAN ASK dyka upp PÅ MIN DATOR?

Som vi redan har nämnt så kan Verktygsraden Ask och ask.com komma in i din dator när du laddar ner gratisprogram och spridprogram. Notera att du kan ladda ner det till din dator i ett paket med nedladdningsassistenter, PDF-skapare, videoströmningsmjukvara och liknande program. I de flesta fall så laddar användare ner sådana program utan att vara uppmärksamma på installationsprocessen. Om du vill undvika Ask så måste du välja ‘anpassad’ eller ‘avancerad’ installation och bocka av alla alternativ som erbjuder att ändra startsida eller ladda ner en verktygsrad. När den väl laddats ner så kan Ask dyka upp istället för din startsida eller förvalda sökmotor. Om du vill bli av med det så måste du ta bort Ask från samtliga av dina webbläsare manuellt. Följ denna guide för att fixa din dator för gott:

HUR TAR JAG BORT ASK?

Om du vill bli av med Ask så måste du ta bor detta program från Aktivitetshanteraren och alla dina webbläsare. Efter att ha gjort det så bör du köra en full systemskanning med uppdaterad antispionmjukvara för att se till att din dator är helt säker.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Reimage Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Reimage Cleaner has a free limited scanner. Reimage Reimage Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Ask ögonblicksbild
Ask ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-ask.html

Borttagning guider på andra språk