Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Antivirus Security Pro. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Linas Kiguolis - - | Typ: Program som stjäl

Antivirus Security Pro är ett falskt anti-spyware som tillhör WinWebSec. Detta program ser ut som Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus och andra hot som också kommer ifrån den gruppen av virus. När den väl tar sig in i datorn så börjar Antivirus Security Pro visa missvisande varningar som vanligtvis varnar om farliga virus. Notera att alla varningar är helt förfalskade eller harmlösa filer som inte borde tas bort. Det är anledningen till att du borde helt ignorera detta program och ta bort det ifrån ditt system. Om du undrar vad syftet med programmet är så är svaret simpelt – programmet är designat för att skapa ett behov att köpa dess licensierade version. Du borde definitivt inte köpa licensen.

HUR BLIR MAN INFEKTERAD MED Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro sprids med hjälp av trojanska hästar som utnyttjar säkerhetshål. Den attackerar dåligt skyddade system så om du vill undvika att bli infekterad så måste du se till att din dator skyddas av ett uppdaterat antivirus program. Om denna trojan tar sig in i ditt system så börjar den osynligt ladda ner filer som tillhör Antivirus Security Pro. Efter viruset har tagit sig in så börjar den modifiera systemet så att viruset startas varje gång datorn startas om. Resultatet av detta är att viruset visar varningar som de här:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Du kan även få meddelanden som liknar dessa ifrån viruset:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Snälla, ignorera dessa varningar som tillhör Antivirus Security Pro eftersom programmet bara är ute efter dina pengar. Så fort du börjar se virusets varningar så borde du söka igenom hela systemet med ett uppdaterat anti-spyware program. Du kan även följa denna guide för att bli av med denna infektion en gång för alla:

HUR TAR MAN BORT Antivirus Security Pro?

Om din dator är infekterad med Antivirus Security Pro så borde du omedelbart ladda ner STOPzilla eller SpyHunter och söka igenom hela systemet. Glöm inte att ladda ner de senaste versionerna av dessa program för att ha den senaste virusdatabasen.

Notera att det finns många falska program som blockerar legitima säkerhetsprogram för att förhindra att de tas bort. Om detta stämmer för dig så borde du starta om maskinen i felsäkert läge med nätverk och sedan stänga av alla skadliga processer som tillhör viruset. Leta efter [slumpade bokstäver och/eller nummer].exe eller [protector[slumpade bokstäver]].exe processer , stanna dem och sök igenom hela systemet med ett anti-malware program. Glöm inte att söka igenom datorn i vanligt läge för att se till att viruset är helt borta!

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Antivirus Security Pro, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Antivirus Security Pro. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Antivirus Security Pro ögonblicksbild
Antivirus Security Pro ögonblicksbild

Antivirus Security Pro manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort registervärden:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "AA2014" = "%CommonAppData%WaDprnV7WaDprnV7.exe"

Ta bort filer:
%CommonAppData%[random]
%CommonAppData%[random][random]
%CommonAppData%[random][random].exe
%CommonAppData%[random][random].exe.manifest
%CommonAppData%[random][random].ico
%CommonAppData%[random][random].in
%CommonAppData%[random][random].lg

Om utvecklaren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Linas Kiguolis
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk