Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Adsupply-annonser (Borttagningsinstruktioner) - uppdaterad jan 2021

av Alice Woods - -   Ad supply | Typ: Adware

Vad gör man när Adsupply-annonser dyker upp i webbläsaren?

Ads by Adsupply

Många personer har kontakt oss för hjälp med hur man blir av med Adsupply-annonser. Om även du har drabbats av överdrivna mängder kommersiella och icke-kommersiella popup-annonser, banner-annonser, textlänkar och liknande innehåll som rapporterar om rabatter och erbjudanden, bör du inte finna dig i det längre.

“Ads by Adsupply” i Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari och andra webbläsare betyder att systemet har kapats av annonsprogram. Som du säkert redan vet kan sådana program påverka PC:ns prestanda och leverera tredjepartsinnehåll till dig på nätet, trots att de inte är skadliga.

Det är därför närvaron av popup-annonser från Adsupply bör ses som ett tecken att din PC behöver underhållas. Den snabbaste lösningen i detta specifika fall är att köra en full system med ett professionellt antiskadeprogram, såsom ReimageIntego.

Vad är syftet med annonsprogrammet Adsupply?

Adsupply klassificeras som ett 'annonsprogram' och 'potentiellt oönskat program' (PUP) på grund av flera anledningar. I de flesta fall sprids det på ett väldigt missvisande sätt.

Som en konsekvens infiltrerar det datorer utan att märkas och gör sig sedan hemma i Google Chrome, IE, Mozilla Firefox och andra webbläsare. Om du undrar över vad syftet med detta annonsstödda tillägg är kan vi tillhandahålla dig med en lista över aktiviteterna det verkar ägna sig åt:

 • Skadeprogrammet Adsupply används för att ta över webbläsare och missbruka dem för sina egna syften.
 • Det väntas samla in så mycket personligt identifierbar information som möjligt om användaren. För detta är det fullproppat med cookies som injiceras i webbläsarna och aktiveras som bevakare för att spionera på sökningar, sedda sidor, klick, IP-adress, PC:ns plats, e-postadress och liknande data.
 • Dess uppgift är även att få folk att klicka på sponsrade annonser eftersom det tillåter annonsörer att generera inkomster via modellen pay-per-click (PPC), såväl som att höja trafiken till sponsrade webbplatser. Enligt skadeprogramsspecialister marknadsför omdirigeringar från Adsupply domänen advertising-support.com. Dessvärre kan det även försöka marknadsföra tvivelaktiga sidor som kan vara involverade i distributionen av andra potentiellt oönskade program.

Innan du faller för att klicka på detta tilläggs annonser ska du därför tänka två gånger på huruvida det är värt risken att omdirigeras till osäkra webbplatser. Den bästa lösningen är faktiskt att helt ta bort Adsupply.

Ads by AdsupplyAnnonser från Adsupply

Vilka metoder används för att sprida detta annonsprogram?

Utvecklarna bakom detta verktyg använder sig av missvisande metoder för att cirkulera detta annonsprogram på internet. Tillägget Adsupply kan inte laddas ner som ett ensamt verktyg eftersom det inte har något officiell webbplats och inte sprids via nedladdningskällor från tredje part.

När du installerar gratis program på din dator utan tillräcklig uppmärksamhet kan du enkelt råka installera viruset Adsupply på din maskin utan att märka det. Vanligtvis sprids det som ett 'tillägg' för diverse nedladdningsassistenter, mediaspelare och liknande mjukvara.

För att undvika webbläsarkapnng och problemen detta medför, bör du därför kolla varje gratisprogram genom att välja Avancerad/Anpassad installation och avböja injicering av okända add-ons, verktygsrader och så vidare.

Om Adsupply har kapat dina webbläsare redan bör du inte ignorera detta. För att förhindra eventuella problem som detta annonsprogram kan orsaka, läsa nedan. Du hittar riktlinjer för både manuellt och automatiskt avlägsnande.

Är det svårt att ta bort detta annonsprogram från PC:n?

Borttagning av Adsupply kan genomföras manuellt, och det är inte särskilt svårt. Om du föredrar manuell borttagning bör du ta en titt på instruktionerna nedan och genomföra varje steg i rätt ordning.

Vi rekommenderar dock starkt att ta bort viruset Adsupply med ett automatiskt verktyg eftersom potentiellt oönskade program sällan sprids ensamma.

Gratisprogram/spridprogram kommer vanligtvis med två, tre eller fem komponenter, vilket betyder att din PC kan vara infekterad med fler än ett oönskat program.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Adsupply Borttagningsguide för annonser:

Ta bort Adsupply från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera Adsupply och relaterade program
  Leta här efter Adsupply eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort Adsupply från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Adsupply eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort Adsupply från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Adsupply och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Adsupply. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort Adsupply-annonser från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör Adsupply vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort Adsupply från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här Adsupply och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Adsupply. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort Adsupply från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här Adsupply och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Adsupply. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort Adsupply från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter Adsupply och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Adsupply. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Alice Woods
Alice Woods

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Alice Woods
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-adsupply.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om Ads by Adsupply