Allvarlighets skala:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Sabotageprogram

Andromeda AntiVirus är ett fint namn för en bluffapplikation. AndromedaAntiVirus är indentiskt till andra korrupta säkerhetsverktyg: det är inte ett säkerhetsverktyg och det försöker locka folk att köpa dess licens.

AndromedaAntiVirus visar flera påhittade säkerhetsvarningar och systemvarningar; det simulerar till och med skanning av datorer. Dessa falska meddelanden är till för att skrämma folk och få dem att köpa verktyget Andromeda AntiVirus. Lita inte på detta program! Andromeda AntiVirus gör datorer i stort sett värdelösa eftersom det laddar så många popups och regelbundet avbryter varje aktivitet genom att uppmana folk att betala $50-$80 för att radera icke-existerande hot.

Ibland kan detta skadeprogram presentera sig som Andromeda AntiVirus 2009 eller AndromedaAntiVirus 2009. Några dagar efter att det dykt upp på internet så ändrade Andromeda AntiVirus sitt namn till AndromedaAV. Det spelar ingen roll om namnet är AndromedaAntiVirus 2009 eller Andromeda AV, denna applikation är ett skadeprogram och en bluff.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Andromeda AntiVirus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Andromeda AntiVirus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Andromeda AntiVirus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Ta bort registervärden:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Avregistrera DLL:
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Ta bort filer:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk