Allvarlighets skala:  
  (90/100)

An Garda Siochana virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Program som stjäl

‘An Garda Siochana’ är den senaste varianten av Police virus och låtsats vara skickad av Irlands Nationella Polistjänst. Precis som Police virus som släpptes tidigare så är även detta dedikerat till en specifik region (Irland) och försöker få irländska användare att tro att de måste betala ett ´böter´ för illegala aktiviteter på internet. Du kan dock vara säker på att dessa påståenden om att du illegalt tittat på upphovsrättsskyddat material eller spridit skadeprogram endast visas av en anledning – för att skrämma dig till att betala ett ´böter´. Det största problemet med ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ är att det helt låser offret så att de inte kan göra något åt det. Om du redan har stängs in av detta virus så ska du fortsätta läsa för att få reda på hur man tar bort ‘An Garda Siochana’. Notera att det finns flera versionen av ‘An Garda Siochana’ virus som sprids på internet.

HUR KAN JAG INFEKTERAS MED ‘An Garda Siochana´ VIRUS?

Precis som tidigare Police virus så distribueras ‘An Garda Siochana’ också med en trojan som tenderar att attackera dåligt skyddade system. Den kan komma tillsammans med diverse gratisprogram, spam-emails eller falska uppdateringar och skanningar som vanligtvis sprids på internet. Vidare så kan ‘An Garda Siochana Irelands National Police Service’ precis som sina föregångare låsa skrivbordet och visa stora varningar som anklagar användaren för illegala aktiviteter, så som distribution av upphovsrättsskyddat material, barnpornografi eller helt enkelt att ha använt piratkopierad media. Du kan vara säker på att dessa anklagelser är påhittade för att få dig att bli orolig för din dator. Vidare så erbjuder denna varning användarna att betala boten genom betalningssystemmet Ukash.

HUR TAR JAG BORT An Garda Siochana VIRUS?

Du ska se till att ignorera ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ virus och inte falla för dess uppmaning att betala ´boten´ genom Ukash! Detta kommer inte hjälpa dig att återfå kontroll över din låsta dator utan kommer göra så att du förlorar pengar. Så om du har fått varningar från Irlands Nationella Polistjänst så ska du följa dessa steg för att låsa upp din dator och ta bort gisslanprogrammet An Garda Siochana.

* Metoden med USB-minne:

1. Använd en annan maskin för att ladda nerReimage och uppdatera sedan programmet.
2. Lägg in det på ett USB-minne eller en vanlig CD.
3. Samtidigt startar du om den infekterade maskinen i Felsäkert Läge med Kommandotolk och sätter i USB-minnet.
4. Starta om datorn som infekterats med An Garda Siochana igen och kör en full systemskanning med Reimage. Du kan även använda Malwarebytes Malwarebytes.

* Användare med An Garda Siochana virus tillåts komma åt andra konton i sina Windows-system. Om ett av dessa konton har administratörrättigheter så bör du kunna starta ett antiskadeprogram.

* Försök att neka åtkomst till Flash för att hindra gisslanprogrammet från att fungera som tänkt. För att avaktivera Flash går du till Macromedias support och väljer ´neka’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter det kör du en full systemskanning med ett antiskadeprogram.

* Manuell borttagning av An Garda Siochana virus:

  • Starta om din dator i ´Felsäkert Läge med Kommandotolk´ för att avaktivera Ukash virus (detta bör fungera med alla versioner av detta hot).
  • Kör Regedit.
  • Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dem med explorer.se.
  • Sök i registret efter de filer du skrev ner och radera registernycklarna som refererar till dessa filer.
  • Starta om och kör en full systemskanning med uppdaterat Reimage, Malwarebytes Malwarebytes eller Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort An Garda Siochana virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera An Garda Siochana virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Vi har testat Malwarebytes's effektivitet vid brottagning av An Garda Siochana virus (2015-01-13)
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Vi har testat Malwarebytes's effektivitet vid brottagning av An Garda Siochana virus (2015-01-13)
An Garda Siochana virus ögonblicksbild
An Garda Siochana virus ögonblicksbild

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-an-garda-siochana-virus.html

Borttagning guider på andra språk