Allvarlighets skala:  
  (85/100)

Ta bort AMMYY

| Typ: Sabotageprogram

Ammyy (även känd som Ammyy Admin) är ett skadligt program som används för att lura människor på deras pengar. I de flesta fallen sprids detta program av bedragare som ringer till slumpmässiga personer och efter att presentera sig som anställda av Microsoft hävdar att de lagt märke till att din dator har problem. Om du har fått ett sådant samtal, uppmärksamma uppringarens accent då de personer som ingick i denna bluff ofta kommer från Indien. Varför fortsätter de att ringa och rapportera om falska datorproblem? Svaret är mycket enkelt – de försöker skrämma folk till att betala $200 för sin värdelösa tjänst. Om du redan har luras att tillåta någon att ansluta till din dator via Ammyy Admin eller något annat program bör du omedelbart kontakta din bank och informera dem om att du gått på denna bluff och vill ha tillbaka pengarna. Du bör också söka igenom datorn med välkända säkerhetsprogram och se till att den är fri från skadliga filer.

Hur går man på AMMYY bluffen?

Du kan få ett samtal från Ammyy helt utan vidare. Tänk på att dessa bedragare alltid läser på innan de börjar kontakta folk, så att de vet vem de ringer till. Genom att använda offentliga telefonkataloger och andra källor kan de inte bara bemöta offret vid namn. De vet också var du bor, ditt civilstånd och andra personliga uppgifter. Efter de har övertygat offret om att de arbetar för Microsoft börjar bedragaren berätta om olika datorproblem och erbjuda sig att gå in på ditt system och fixa dem. Vi rekommenderar starkt att undvika sådana förslag eftersom att göra så innebär att du enkelt kan ge angripare möjlighet att stjäla dina inloggningar, lösenord och annan personlig information. Dessutom kan de också försöka att infektera din dator med skadliga program, omdirigera dig till skadliga webbplatser och skapa liknande problem. Vänligen tänk på att Microsoft har aldrig ringt människor för att be dem betala för dator reparation. Om du är ett offer för AMMYY bluffen, följ guiden nedan och förhindra ytterligare problem.

HUR TAR MAN BORT AMMYY?

Om du blev lurad till att installera AMMYY viruset, följ dessa steg för att ta bort det:

  1. Klicka Start -> Kontrollpanelen -> Program (eller Lägg till/Ta bort Program) -> Avinstallera ett Program.
  2. Leta här efter AMMYY, Ammyy Admin eller andra okända program och välj ’Avinstallera/Ändra’.
  3. Tryck på OK för att spara ändringarna.

När du har ufört dessa instruktioner bör du omedelbart ladda ner en av dessa program och söka igenom ditt system: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. De kommer inte enbart hjälpa dig se till att datorn inte har något annat skadligt program på sig, de kommer även hjälpa dig hitta gömda komponenter till viruset och ta bort dem för att se till att du är helt säker.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
AMMYY ögonblicksbild
AMMYY ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-ammyy.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om AMMYY