Allvarlighets skala:  
  (97/100)

Amazon virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - -   Amazon trojan | Typ: Trojaner

Vad är känt om Amazon virus?

Amazon virus

Amazon virus är en farlig cyberinfektion som används av cyberbrottslingar för att illegalt samla in personlig information. Vanligtvis så sprids detta virus i form av ett phishing-email som notifierar offret om att produkten från Amazon(punkt)com.

Efter att ha informerat personen om att denne behöver skriva ut postetiketten med tracking-numret för att få paketet så tillhandahåller emailet en bifogad fil. Men säkerhetsexperter varnar för att denna bifogning INTE ger dig detaljer om hur du får produkten som du INTE ens har köpt.

Det kan enkelt används av cyberbrottslingar för att stjäla din personliga information. Snälla kolla pålitligheten hos avsändaren innan du öppnar email från Amazon. Vidare så ska du skanna din PC med uppdaterad antispionmjukvara för att säkerställa att din PC inte är infekterad av Amazon Virus.

Hur kan jag infekteras av Amazon virus?

Som vi redan har nämnt så litar Amazon Virus på missvisande email när det försöker lura offer att avslöja sin personliga information. Vissa av dem notifierar om en order som redan har lagts, andra ber dig att återställa ditt konto eftersom det har rapporterats som stulet eller förlorat.

Snälla ignorera sådana email om du inte ser att de skickats av riktiga anställda från Amanzon. Om du har laddat ner den skadliga bifogade filen till din dator eller har lurats till att klicka på en skadlig länk så finns det en stor risk att din dator nu är infekterad med Amazon Virus.

Om det behålls i systemet så kan det registrera dina knapptryckningar och stjäla bankinformation eller annan personlig information. För att undvika identitetsstöld så måste du ta bort Amazon Virus så fort som möjligt.

Hur tar man bort Amazon virus?

Om du tror att din dator infekterats av Amazon Virus så måste du skanna din PC med uppdaterad antispionmjukvara. För detta rekommenderar vi starkt att använda dessa välrenommerade program Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Amazon virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Amazon virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Manuell Amazon Borttagningsguide för virus:

Ta bort Amazon med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort Amazon

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner Reimage eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av Amazon

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Ta bort Amazon med System Restore

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Command Prompt från listan Välj 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
  1. När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  2. Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  3. När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av Amazon. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
  4. Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen
  Så fort du har återställt ditt system till ett tidigare stadium, ladda ner och skanna din dator med Reimage och se till att borttagningen av Amazon lyckas.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från Amazon och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-virus.html

Borttagning guider på andra språk