Allvarlighets skala:  
  (6/100)

Ta bort Alibaba

123

Jag drabbas av Alibaba-annonser. Varför?

Om du ser Offer.alibaba.com-annonser och liknande popup-notifikationer från denna shoppingsida medan du surfar på internet, kan din dator ha drabbats av ett annonsprogram. Oroa dig inte, för sådana program anses inte vara skadliga virus. De är kända som annonsstödda applikationer. Ibland kan de dock orsaka irriterande och till och med aggressiva aktiviteter på din dator när du surfar på webben. De kan till exempel försöka omdirigera dig till misstänkta webbsidor som vill få folk att uppge sin personliga information. Vidare kan de bevaka dina aktiviteter på internet och försöka samla information om dina surfvanor. I de flesta fall är sådana data känd som personligt icke-identifierbar, men du vet aldrig vilka parter som kan ta del av den eller vad den kommer användas till. Alibaba-annonsprogrammet har påkommits med att endast omdirigera personer till en relaterad shoppingsida, men det finns inga garantier för att andra annonsprogram kommer agera likadant. Notera att de kan spridas med tvivelaktiga distributionsmetoder, som ”bundling”. För att få veta mer om detta annonsprograms distribution och hur man kan undvika det, fortsätt till nästa paragraf. Du bör även överväga att ta bort Adware.Alibaba (ibland kallat Alibaba-viruset) från din dator.

A picture showing what Alibaba ads can be

Hur kan jag installera Adware.Alibaba på min dator?

Om ditt antivirus eller antispionprogram precis informerat dig om viruset Adware.Alibabas närvaro på din dator, bör du tänka tillbaka till de senaste aktiviteterna på internet. Vilka sidor har du nyligen besökt? Vilka program har du nyligen installerat på datorn? Om du fortfarande inte vet vad vi pratar om, bör du ta en titt på de populäraste sätten som används för att sprida annonsprogram, webbläsarkapare och liknande PUP:s (potentiellt oönskade program):

  • Missvisande webbsidor: Internet är fullt av annonser och program som vill omdirigera folk till diverse sidor. I de flesta fall är sådana webbsidor tvivelaktiga domäner som knappast besöks av personer om de inte omdirigeras till dem. Notera att de flesta av dem kan se ut som pålitliga domäner, men i verkligheten tillhör misstänkta företag. De är vanligtvis fyllda med missvisande innehåll, så du bör vara väldigt uppmärksam innan du installerar program som marknadsförs där. När du försöker installera program från okända utvecklare bör du först läsa vad som står i Sekretesspolicyn och annan information som ges. Var även försiktig med popup-annonser som kan försöka störa dig som från ingenstans.
  • Bundling: Annonsprogram, webbläsarkapare och liknande värdelösa applikationer har aktivt marknadsförts med hjälp av bundling, så det finns ingen anledning att säga att du måste bevaka varje installation av gratisprogram. Om du vill undvika mjukvarupaket (tvivelaktiga add-ons, tillägg, insticksprogram och verktygsrader) ska du välja Anpassad eller Avancerad installation. Efter att ha gjort det ska du vara väldigt uppmärksam när du installerar programmet och välja bort alla ytterligare komponenter. Det är så du kommer undvika att installera program du inte behöver.

Om program som är relaterade till Alibaba kapar systemet lägger de in sina filer i alla webbläsare och börjar marknadsföra utvalda sidor. Om så är fallet kommer de omdirigera folk till shoppingsidan Alibaba. Notera att detta är en legitim webbsida som aldrig använts för att sprida skadeprogram. Du kan dock anse att dessa omdirigeringar är väldigt irriterande eftersom de kan börja störa dig direkt när du börjar surfa. Om du vill stoppa Alibaba-annonser från att dyka upp ska du hoppa till nästa sida och se om du kan göra detta utan större problem.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Alibaba, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för Alibaba Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för Alibaba
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Alibaba. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Alibaba. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Alibaba (2015-11-22)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Alibaba (2015-11-22)

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook