Vad är ALCXMNTR.EXE? Ska jag bort det?

ALCXMNTR.EXE

ALCXMNTR.EXE (också känt som AlcxMonitor) är en körbar process tillhörande ljuddrivrutiner från RealTek. Detta fil ligger vanligtvis i en mapp i ”C:\WINDOWS\” och är känd som en onödig komponent av RealTeks drivrutiner. För att undvika problem med ljud så bör du stänga ner denna process. Notera att du kan hitta ACLXMNTR.EXE på din dator även om du inte installerat ljuddrivrutiner från RealTek på den, eftersom detta företag har gjort inbyggd ljudhårdvara för andra företag också.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så notera att ALCXMNTR.EXE även kan vara involverad i illasinnade aktiviteter. Hackare kan bestämma sig för att använda namnet på denna fil för att gömma sina virus. Om du vill kolla pålitligheten hos ALCXMNTS.EXE och säkerställa att den inte är illasinnade, använd RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om ALCXMNTR.EXE

Filer
Mjukvara