Vad är ALCXMNTR.EXE? Ska jag bort det?

ALCXMNTR.EXE

ALCXMNTR.EXE (också känt som AlcxMonitor) är en körbar process tillhörande ljuddrivrutiner från RealTek. Detta fil ligger vanligtvis i en mapp i ”C:\WINDOWS\” och är känd som en onödig komponent av RealTeks drivrutiner. För att undvika problem med ljud så bör du stänga ner denna process. Notera att du kan hitta ACLXMNTR.EXE på din dator även om du inte installerat ljuddrivrutiner från RealTek på den, eftersom detta företag har gjort inbyggd ljudhårdvara för andra företag också.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så notera att ALCXMNTR.EXE även kan vara involverad i illasinnade aktiviteter. Hackare kan bestämma sig för att använda namnet på denna fil för att gömma sina virus. Om du vill kolla pålitligheten hos ALCXMNTS.EXE och säkerställa att den inte är illasinnade, använd RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara