Vad är ALCXMNTR.EXE? Ska jag bort det?

ALCXMNTR.EXE

ALCXMNTR.EXE (också känt som AlcxMonitor) är en körbar process tillhörande ljuddrivrutiner från RealTek. Detta fil ligger vanligtvis i en mapp i ”C:\WINDOWS\” och är känd som en onödig komponent av RealTeks drivrutiner. För att undvika problem med ljud så bör du stänga ner denna process. Notera att du kan hitta ACLXMNTR.EXE på din dator även om du inte installerat ljuddrivrutiner från RealTek på den, eftersom detta företag har gjort inbyggd ljudhårdvara för andra företag också.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så notera att ALCXMNTR.EXE även kan vara involverad i illasinnade aktiviteter. Hackare kan bestämma sig för att använda namnet på denna fil för att gömma sina virus. Om du vill kolla pålitligheten hos ALCXMNTS.EXE och säkerställa att den inte är illasinnade, använd RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-alcxmntr-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara