Vad är ALCMTR.EXE? Ska jag bort det?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe är en legitim process som vanligtvis installeras tillsammans med drivrutiner för ljud från RealTek. Denna fil startas automatiskt och verkar mestadels som en övervakningstjänst för ljudhårdvara. Att stänga ner alcmtr.exe kan hindra korrekt uppdatering av Realteks drivrutiner i framtiden, så vi rekommenderar inte att stänga ner denna process. Men det är inte en av systemes kärnprocesser, så du kan stänga ner den om du tror att du behöver det.

FARA!

Notera att hackare kan använda alcmtr.exe för att gömma sina egna virus! Alla skadeprogram kan heta vad som helst, så du bör alltid ha uppmärksamhet på saker så som nedsaktningar av systemet och omdirigeringar i webbläsare till okända webbsidor. Om du har några tvivel på alcmtr.exes pålitligget så rekommenderar vi att kolla den med RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara