Vad är ALCMTR.EXE? Ska jag bort det?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe är en legitim process som vanligtvis installeras tillsammans med drivrutiner för ljud från RealTek. Denna fil startas automatiskt och verkar mestadels som en övervakningstjänst för ljudhårdvara. Att stänga ner alcmtr.exe kan hindra korrekt uppdatering av Realteks drivrutiner i framtiden, så vi rekommenderar inte att stänga ner denna process. Men det är inte en av systemes kärnprocesser, så du kan stänga ner den om du tror att du behöver det.

FARA!

Notera att hackare kan använda alcmtr.exe för att gömma sina egna virus! Alla skadeprogram kan heta vad som helst, så du bör alltid ha uppmärksamhet på saker så som nedsaktningar av systemet och omdirigeringar i webbläsare till okända webbsidor. Om du har några tvivel på alcmtr.exes pålitligget så rekommenderar vi att kolla den med RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara