Vad är AGRSMMSG.exe? Ska jag bort det?

AGRSMMSG.exe

AGRSMMSG.exe är en legitim fil som även är känd som SoftModem Assistand från Agere Systems. Den installeras alltid tillsammans med modem från Agere, så om du upptäckt denna fil utan att ha installerat sådan eller liknande hårdvara på din dator så kan den vara skadlig. Denna fil ligger vanligtvis i en mapp i C:\Windows\ och tar upp cirka 88,350 bytes av datorns minne. Den startar automatiskt när systemet startar och körs i bakgrunden. AGRSMMSG.exe anses inte vara en huvudsaklig eller kärnsystemfil, men vi rekommenderar inte att stänga ner den eftersom detta kan orsaka problem för ditt modem eller annan specifik mjukvara.

FARA!

Cyberbrottslingar som utvecklar olika sorters virus och trojaner försöker få dem att se så genuina ut som möjligt. För att uppnå detta mål så döper de sina skadeprogram till namn som tillhöra riktiga och legitima processer! Om du upptäcker att AGRSMMSG.exe körs på din dator så är det första du ska göra att kolla var filen ligger. Om den inte är i mappen C:\Windows\ så bör du inte slösa tid, utan skanna systemet med ett pålitligt antispionverktyg. För att kolla pålitligheten hos AGRSMMSG.exe så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara