Vad är AGRSMMSG.exe? Ska jag bort det?

AGRSMMSG.exe

AGRSMMSG.exe är en legitim fil som även är känd som SoftModem Assistand från Agere Systems. Den installeras alltid tillsammans med modem från Agere, så om du upptäckt denna fil utan att ha installerat sådan eller liknande hårdvara på din dator så kan den vara skadlig. Denna fil ligger vanligtvis i en mapp i C:\Windows\ och tar upp cirka 88,350 bytes av datorns minne. Den startar automatiskt när systemet startar och körs i bakgrunden. AGRSMMSG.exe anses inte vara en huvudsaklig eller kärnsystemfil, men vi rekommenderar inte att stänga ner den eftersom detta kan orsaka problem för ditt modem eller annan specifik mjukvara.

FARA!

Cyberbrottslingar som utvecklar olika sorters virus och trojaner försöker få dem att se så genuina ut som möjligt. För att uppnå detta mål så döper de sina skadeprogram till namn som tillhöra riktiga och legitima processer! Om du upptäcker att AGRSMMSG.exe körs på din dator så är det första du ska göra att kolla var filen ligger. Om den inte är i mappen C:\Windows\ så bör du inte slösa tid, utan skanna systemet med ett pålitligt antispionverktyg. För att kolla pålitligheten hos AGRSMMSG.exe så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om AGRSMMSG.exe

Filer
Mjukvara